Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Holka si zvykla na určitý standart a ten ji ten mladíček nemůže nabídnout. Má jen srdce na dlani, mladé, vypracované tělo a ideály. Je to dobrý vklad do vztahu, ale stačí to ve dnech příštích? Jemu ano, ale jí určitě ne. Bude porovnávat a později litovat své volby.

Jednou se dala na cestu schůdnější, tak ať na ni setrvá, jen by klukovi pokazila život. To není děvče do nepohody, ale zlatokopka,Rv nedokáže-li se vzdát materiálních výhod okamžitě, když k ní přijde láska.

0 0
možnosti
EB

na rozhodnutí stejně jednou dojde, dřív či později - ale protože život je potvora záludná, mohou nastat i další situace: a) paní bude váhat tak dlouho, až ji jednou pán vymění za jinou a nebude mít nikoho, aniž byt, práci si možná podrží b) pán je pohodář - flegmatik, takže vezme na vědomí, že dáma změnila své city k němu, najde si jinou. pak se nabízí varianty ba) pán nechá paní byt za tržní nájemné, práci rovněž, protože v ní má levnou pracovní sílu a citově mu na ní záleželo pramálo bb) pán vypakuje paní z bytu, neb si tam nastěhuje novou milenku, práci paní ponechá, jelikož ulovil milenku, co není zvědavá na pár šupů za 12 hodin práce. a pak se uvidí, co nový partner.. podle mého názoru to, jestli ti dva spolu vydrží či ne, na výše uvedeném vůbec nezávisí ;-) a pokud se paní rozhodne pro status quo, měla by vědět, jak to dopadá, když nechá ubíhat léta a příležitosti, aniž by se jakkoliv zabezpečila...

1 0
možnosti
Foto

Celý ten příběh mi vyprávěla dáma "prostřední," tedy její maminka. Mluvila do ní horem, dolem, ale k žádnému kroku ji nepřesvěčila, až toho nechala být. A řekla mi, že při rozchodu s tím starším pánem by její dcera přišla o práci i o to bydlení.

Díky za koment, hezký den:-)

0 0
možnosti
Foto

R^no to je dilema....nutnost volit a rozhodovat na nás číhá na každém kroku-karma

1 0
možnosti
Foto

Nekdo vaha tak dlouho, az provaha svuj zivot:(

Dik.

0 0
možnosti
JH

Taková skrytá prostituce.

Každý je svého štěstí strůjcem.

Koukám, že segment koček rozšiřuješ.

2 0
možnosti
Foto

Z jistého úhlu by se to tak asi nazvat dalo, i když ona si to o sobě určitě nemyslí. Zvlášť, když chlapy nestřídá.

Jo, občas píšu o všem možném. Díky, Jaroslave, hezký den.

0 0
možnosti
MS

Jestli není ochotna přinést pro novou známost ani tak malou oběť, jakou je opuštění teplého místečka s bydlením zadarmo, pak nejde o žádnou lásku a Michal by měl z toho vztahu rychle vycouvat. Brzy by se mohl dočkat nějakého podrazu.

2 0
možnosti
Foto

Ona se nejspíš stejně nedokáže rozhoupat dřív, než Michalovi dojde trpělivost.

Díky, hezký den:-)

0 0
možnosti
Foto

V životě se nemá nic odkládat na potom. To je tak neurčitý časový úsek, něco jako výhledově... jednou. Ani život nelze odložit na pak. Já jsem pro, aby se vše podstatné rozčíslo včas a člověk mohl jít životem dál s čistou hlavou.

Jane R^!

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Zdeni, život je třeba žít a jak se říká, chytit příležitost za pačesy. Hezkou neděli:-)

2 0
možnosti

Vypadl mi kousek za slůvkem mezi: "...mezi ním a pohodlím". Omlouvám se.

1 0
možnosti

Jestlipak by jí ten Michal dál tolik miloval, kdyby věděl, jaké "dilema" prožívá? Teď nemyslím, že spí s Luďkem, ale že se musí tak "těžce" rozhodovat. mezi. Mám zkušenost, že všechno zlé je pro něco dobré. Ona se i tím svým váháním nakonec něčeho u některého z nich dobere - a bude to spravedlivé pro všechny. Zdravím pane Pražáku, umíte to pěkně vysvětlit. :-)

1 0
možnosti
Foto

Doufejme, že i když jí to teď třeba nevyjde s Michalem, vezme to jako životní zkušenost a napříště už přestane váhat a začne jednat.

Díky za komentář, paní Dano, přeji hezký den.:-)

0 0
možnosti
Foto

R^:-/Holka to bude mít čím dál složitější, pokud se rychle nevzpamatuje.

2 0
možnosti
Foto

No, to rozhodně:-(

V

0 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.