Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z tohoto pohledu je to otázka k zamyšlení, nicméně tohle je velmi individuální a na světě je spousta homosexuálních párů, které jsou schopné vychovávat děti daleko lépe, než některé heterosexuální. Stačí se občas rozhlédnout kolem sebe a kolikrát zůstane člověku rozum stát, když vidí, co a/nebo jak se snaží plnit roli matky/ otce... :-/

2 0
možnosti
Foto

souhlasím - o tom kdo je dobrý rodič rozhoduje více faktorůR^

moc pěkný blok-jak je ostatně u tebe zvykem

4 0
možnosti

Pro mne je otázka, zda homosexuální žena či muž mohou dobře vychovávat dítě je zhruba stejně smysluplná, jako se ptát, zda tmavovlasé osoby mohou být dobrými rodiči.

Někteří ano, někteří ne.

8 0
možnosti
Foto

Přesně - je to o lidech.

2 0
možnosti

D11a98v82i68d 65V78l49k

12. 7. 2018 8:33

Honzo, dobře jsi to napsal.Mám v širší rodině i transexuála a pro mé děti je to nejoblíbenější strýček, co mají. Klidně bych mu je svěřil, kdyby se se mnou něco stalo. Moje dcera chodí s klukem z děcáku, takže ho vychovával kde kdo, včetně heterosexuálního pěstounského páru, kde ho matka řezala jak žito a pěstoun si ho ani nevšiml a je to fajn kluk.

A taková ta tradiční rodina táta máma je samozřejmě ideál, ale ideál který se vytrácí už pěkných pár let. Takže pindíky nebo kačenky u rodičů jsou vedlejší, důležitá je láska a péče, kterou děcku dají. Jo a ještě drobnost. Růžová barva byla třeba ve středověku považována za barvu bojovníků a válečníků, takže vše je relativní. Díky za dobrý blog!

8 0
možnosti
Foto

Díky za koment a příklad z praxe, davide. A mladým moc držím palce:-)

0 0
možnosti

J63i31r45i 25P64r44a63j94z

12. 7. 2018 8:29

Mě stále při tomto řešení tak nějak chybí něco víc. Stále se říká důležité je aby dítě "přežilo" , což je pro mě odporné, protože já nechci přežívat , ale chci žít. Důležité je aby mu byli zajištěny materiální potřeby. A dál ? V bibli je psáno(doufám, že to je tak) "Nejen chlebem je člověk živ." Takže pro dítě je důležitý , aby se správně vyvinulo i mentálně mužský a ženský vzor. Což dnes okolo sebe moc nevidím. Ale jak je to u homosexuálních párů to netuším.

0 0
možnosti

Váš dotaz je argumentační faul. Máte nějaký důkaz pro to, že by mezi "heteráky" bylo větší procento alkoholiků než mezi homosexuály? Pokud ne, proč při té volbě nabízíte zrovna alkoholické hetero rodiče?

2 0
možnosti
Foto

Berte to jako příklad, nikoli výčet všech možností, Ale OK, faul beru, klidně mi kopněte penaltu, zkusím ji chytitt;-)

1 0
možnosti
Foto

Děti potřebují především zajištění biologických potřeb k přežití a dále někoho "svého" kdo je bude mít opravdu rád. "Máma kdyby koza byla, pořád je to máma". A když máma není, tak kdokoliv, kdo dítě bude mít opravdu rád. A protože homosexuálové většinou bývají emotivněji založeni, mohli by tohle splnit.

Dnes je to tak, že se s dětmi moc pipláme, je to v pořádku, protože jsme tak bohatí, že si to můžeme dovolit, ale faktem je, že nikdy v historii tomu tak nebylo. Dříve se většina neohlížela na nějaké potřeby dětí, fyzické tresty byly běžné, odchod do služby nebo na studia v nízkém věku také nebylo nic výjimečného. V dobách, kdy bylo běžné mít hodně dětí, bylo nemyslitelné se věnovat jakýmsi psychickým pseudoproblémům dětí, protože primární bylo přežití, což mimo jiné znamenalo i těžkou fyzickou práci nejen pro rodiče, ale i pro děti. Ona nakonec ani ta "tradiční" rodina nefungovala u většiny, protože stejně jako dnes si to tenkrát mohlo dovolit jen málo rodin. V rodině pracoval, kdo měl nohy ruce, aby se početná rodina uživila.

4 0
možnosti
Foto

R^To je moc hezky napsáno.

2 0
možnosti

J42a29n 73P74a84l33l40a88s

12. 7. 2018 0:26

Jene, před mnoha lety napsal dr. Plzák (volně z hlavy):

Když chcete řídit auto, musíte absolvovat autoškolu a složit zkoušky. Když si chcete pořídit dítě, nemusíte kromě soulože nic.

Pak to podle toho vypadá.

4 0
možnosti
Foto

Nojo, Jene, když on ten rozmnožovací pud je jeden z nejsilnějších a zvládnou to i ty nejjednodušší živočišné druhy. Jinak by to ani nešlo, život by asi zanikl;-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo Honzo, do čeho ses to zase pustil?8-o Že "tradiční" rodina je out je jasné, ale... poslední dobou mám pocit, že je snad out nebo aspoň pořádně nudné být hetero.;-)

2 0
možnosti
Foto

Out to není, Klári, jen trošičku rozebírám možnosti;-)

1 0
možnosti

Pokud si dobře pamatuji, tak debata o adopci dětí homosexuálními páry byla prvotně ( a myslím, že tam i směřovala zákonodárná iniciativa) zaměřena na adopci vlastních dětí partnera např. v registrovaném partnerství.

2 0
možnosti
Foto

To by byla asi ta nadějnější varianta.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2125
  • Celková karma 31,33
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.