Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Přišlo to letos opravdu nečekaně. Všichni už čekali jaro a on přišel mráz.

1 0
možnosti
Foto

Může za to svatý Petr, ukažme si na něj prstem;-)

0 0
možnosti
Foto

Hezký článek. A u nás v kopečkoch to je teprve sranda.Stačí, že jeden nevyjede a ostatní můžou mít i sněhové řetězy, těžko se v kopci rozjet. Ale musím pochvaáit naši obec o chodníky se starají vzorně.

1 0
možnosti
Foto

U nás je to podobné. Když chodím na šestou na bus, bývá ve vsi umeteno, někdy potkám vozítko se smetáky, jak zrovna mete.

Díky, Dani, hezký den:-)

1 0
možnosti
Foto

Jane, hlaseni z cesty přes polovinu Evropy (Praha, Drážďany, Krakov, Lvov, Kiev, Dnipro): Situace podobná - nemlich stejná! Takže nezoufej! Těch řidičů je mi ale líto.

1 0
možnosti
Foto

To sis musel dost užít, Marceli. Zdravím do dáli:-)

1 0
možnosti
HB

Já mám ŘSD za sousedy - mají hnízdo od nás přes silnici. A musím se jich zastat, protože z okna vidím, jak kmitají. Jezdí jedno auto za druhým, žádné poflakování, a to ve dne i v noci. Ono pokud sněží (jakože zrovna padá), tak se můžou roztrhnout a nic s tím neudělají, dokud sněžit nepřestane. Tak to prostě je - můžou makat jako šroubci, ale někdo jim hned za zadkem sype další sníh na čerstvě ošetřenou silnici. Je to snadný cíl pro vtípky, já vím, ale jejich práci bych dělat nechtěla. Nikdy se nezavděčí.

1 0
možnosti
Foto

Víte, on je to vtip je do chvíle, než vám třeba na ledovce před auťák někdo vletí a vy jste v tu chvíli bezmocná. Pak člověka napadají otázky, jestli tam ledovka opravdu musela být.

2 0
možnosti

Lidé si zvykli považovat události dříve běžné za kalamity.podle mně silničáři mají vyjíždět až od 5cm sněhu aby ti ubožáci řidiči v autech měli možnost občas zkusit svoje jezdecké neumění trochu potrénovat.Dnešním řidičům není vhod mokrá silnice,špinavá silnice teplá silnice,studena,hlučná bílá černá,kamenná moc zatáček a do kopce a z kopce moc rovná moc aut moc blbců já se vůbec podivují proč většina vůbec vyjíždí.Když slyším vyprávět jak dřív profíci jezdily a hlavně na čem a s čím tak ti dnešní si nemají nač stěžovat.

2 0
možnosti
JV

No nevím. Jsem řidič a jezdím podle stavu a povahy vozovky. Když vidím, že mě na náledí předjíždějí mladí a nadržení, aby je pak tahali z příkopu... jiní si myslí, že vlak na přejezdu zastaví. Nezastaví, ale jak to? Přece musí,když v tom autě jede idiot, co nedal přednost. Pak si někdo stěžuje - jak to, že tramvaj nejede? Ale vysvětlujte cestujícím, že se jí postavil do cesty kamion a desítky tramvají za ní to nemají kudy objet. Srovnejte počty cestářů s počty řidičů a pochopíte, že kalamity se dají zvládnout jenom tak, že se lidé přestanou chovat jako idioti. Všichni blahoslavení chudí duchem si myslí, že všechno se dá zvládnout za pět minut, ale za dvacet minut dokáže napadnout 10cm sněhu, ale nedokáže zmobilizovat armáda. Asi byste chtěli jezdit po tunách soli už od srpna, jenže tu sůl spláchne déšť na pole. Pak se na tom poli nic neurodí. Jak to, že v jiných zemích lidé vyslechnou varování,aby raději nevyjížděli nebo nechodili ven, protože hrozí kalamita? Pak u nás v lesích umírají lidé, protože stát přece musí zajistit, aby na pár pitomců nepadaly stromy s námrazou... Opravdu gratuluji všem moudrým, co pořád kritizují silničáře. Zamyslete se nad svou vlastní prací, jak byste ji zvládali v době živelné kalamity... Proč kolabují železnice, protože pánům IT specialistům zkolabovaly v ideálním počasí CD-romy? Proč se v téhle zemi nedaly jednu dobu přihlásit auta? Jestli byste si raději nepřipili pančovaným alkoholem, jako jiní chytří spoluobčané nakupující levně kdoví kde... Nejdůležitější je vědomí souvislostí, ale sebereflexe a zamyšlení je většině lidí naprosto cizí... To si jen jeden "intelektuál blogger" jen tak upšoukne a davy mu tleskají. Jenomže každý musí vzít odpovědnost především sám za sebe. Za svůj život odpovídáte jenom sami sobě.

5 0
možnosti
Foto

To mate sice pravdu, ale reknete mi jednu vec. Proc to silnicari v hornatych krajich dokazou zvladat daleko lip a porad dokola nez tady v nizine, kde namrzne silnice parkrat za zimu?

2 0
možnosti
Foto

R^řidiči si rozhodně zaslouží obdiv a vděk-a vyšší platy by si zasloužili taky

3 0
možnosti
Foto

To kazdopadne, Libu.

0 0
možnosti
Foto

Karma, hezky napsané. R^ Ale přispěl bych postřehem z druhé strany, a to očima řidiče - běžného OA. Jezdím denodenně, ráno, večer, v pondělí, pátek, svátek... Připadá mi, když se dívám na ty katastrofy na silnicích, že lidi zapomněli jezdit na jiném, než suchém povrchu. Před pár lety, když zimy byly ještě jakž takž zimy, nebylo výjimkou, že se přes republiku dalo projet jen na sněhu, nebo posolené břečce. A nehody.... no sem tam byly. Dnes napadne trochu sněhu a republika stojí. Připadá mi to jako na jaře, když sváteční řidiči, strejcové a tetky po zimě vytáhnou miláčka z garáže a s očima metr před karoserií peláší šílenou rychlostí 40 kilometrů za hodinu na chalupu.

7 0
možnosti
Foto

Ridim sice jako obycejny amater, ale uz pres 40 let. Taky mi to tak prijde.

0 0
možnosti
Foto

;-DVR^...., ještěže píšeš! (před chvílí jsem prostoduše rozklikla jeden neetický článek týkající se blížícího se druhého kola...ani nechci psát kterého kola...udělalo se mi až nevolno...tentokrát reflex) U nás napadlo tak deset čísel, ale otepluje se, i zde kalamitníme...:-)Pěkný zbytek dne tam k vám ku Praze a Poděbradům;-)

2 0
možnosti
Foto

Dekuju, Olco, politice se snazim vyhybat. Hezky vecer:)

1 0
možnosti
SH

Fakt jste mě rozesmál. Parádně napsánoR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 30,93
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.