Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A musi byt to telo zive? Ja byl kdysi soukrome na pitve. Zena, neco po ctyricitce, telo zachovale, tei dny po smrti. Na stole byla jeste oblecena. Lekar vzal nuz a zacal parat vrstvy obleceni. Az bylo telo nahe, vzal nastroj na hrudni kos, krupla zebra, otevrela se hrudni dutina a to byl pane pohled! Pak se na temeni narizla kuze a pretahla ze zadu pres lebku, malou cirkularkou odrizla horni polovina lebky, odstranila plenta z mozku a mozek se vynal ven na stul. To bych vam pral videt. Tomu rikam vnitrni lidska krasa.

1 3
možnosti
Foto

Nemusím mít všechno.

1 0
možnosti

jen si nemyslete, ono to skutecne ma svou vnitrni krasu. clovek vidi krehkost organu, ktere ho cely zivot drzi pohromade - plice, jatra, zaludek... a kdyz to vsechno vidi rozkrajene na sterilnim plechovem stole, prece jen ho chytne jakysi souci k tomu kusu masa, souciteni s tim, co vas cely zivot drzi pri zdravi s k cemu se clovek leckdy nezodpivedne chova. kdyz jsem tenkrat videl tu rozrezanou zenskou, rekl jsem si, vida vsechny ty organy, ze ode dneska se budu uctiveji chovat k vlastnimu telu - mene chlastat, jist zdraveji, vice zeleniny... cloveku je najednou nejak lito, jak zbytecne huntuje tak krehky a presto neuveritelne slozity a dokonaly organismus... no, nemusim dodavat, ze me predsevzeti zdrave jist a mene pit me behem nekolka dnu opustilo.

0 0
možnosti
Foto

Fascinující jsou spíš rezervy a regenerační schopnosti při tom špatném zacházení.

Btw. jsem i tohle na škole a praxích zažila, a právě proto to nemusím mít.

0 0
možnosti

Vystava casti i celych rozrezanych lidskych tel uz leta objizdi Evropu. Dnes uz to asi bude bez stametrovych front.

0 0
možnosti

no jo, ale original je original...

0 0
možnosti
Foto

Taky jsem si říkal, že ženské tělo je za všech okolností krásné, to jako i mrtvé?? Chtěl jsem to napsat do komentu, ale nechtěl jsem znít nechutně a překazit ostatním zábavu. Ale vy jste to udělal za mě a to o několik levelů tvrději.

0 0
možnosti
Foto

J89a87n 69P12r29a72ž43á24k

27. 11. 2017 23:04

Tak nic proti gustu, panove, ale spis bych to tipoval pod nejaky clanek z prostredi patolky;)

0 0
možnosti

Jak to, překazit zábavu? Jsme v diskuzi a zábava diskuze spočívá v tom, že v ní zaznívá co nejpestřejší škála názorů, to činí diskuzi ještě zábavnější.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS