Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prečítala som si o mojej milovanej Maruške a nedokázala som reagovať hneď. Normálne som premýšľala, čo asi ja, ja povahovou úplne iná ako Maruška, ako by som sa zachovala. Okrem toho, že som zopár dní nevedela a nevedela, teraz som prišla na to, že asi by som chodila po svete s dokaličenou tvárou.

Najhoršie čo na mne je, že nikdy neviem, ako by som reagovala v krajných životných situáciách. A keď potom dlho premýšľam, je to na klzkej ceste pomýlenia sa. Aj tak som rada, že som také niečo nemusela riešiť, aj za cenu, že samú seba nikdy nespoznám. V krajných situáciách - možno ani nechcem, som tak trochu zbabelec:-)

1 0
možnosti
Foto

Janka, tohle nebylo líbivé čtení a asi zabolelo většinu čtenářů, nejen žen. Nakonec, kdo z nás ví, jak by se tak kritické chvíli zachoval? Asi málokdo.

Díky za komentář, přeji hezký večer:-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý příběh Jane. A ještě lépe napsaný. Možná se pletu, ale ty hérečky ze Států, ve chvíli kdy se jim to přihodilo, nikomu nic neřekly, protože chtěly dostat roli. A některé, světe div se, byly "zmasakrovány" několikrát. Že by rolí bylo víc? Kde je solidarita s ostatními ženami, aby to pra.e nemohlo postupy opakovat? Kde je morální odpovědnost, když to neoznámily policii? Víte kde. V kanále. Marušky se tato reakce netýká. To je jiná kategorie - což napsala. Tohle je vše, co jsem k tomu chtěl říci.

1 0
možnosti
Foto

Díky, Marceli, za komentář. Máš pravdu.

0 0
možnosti

Zajímavě napsanéR^

2 0
možnosti

Pěkně napsané o choulostivé věci. Myslím si, že ti, kteří udělají to, co ti vyprávěla Maruška, jsou de facto nemocní. A je smůla na ně natrefit.

Jiná je věc hysterek, které už na sebe nenechají ani kouknout. To je neméně smutné, jako ten první případ.

Díky, Honzo, že jsi to takto napsal.

A hezký večer všem doma!:-))

2 0
možnosti
Foto

J86a44n 97P28r88a46ž28á76k

31. 10. 2017 22:49

Marie, dekuju za nakouknuti a komentar. Hezky vecer:)

1 0
možnosti

R^. Hezky napsané. Není násilí, zdvořilost ve dveřích, či kouknutí do výstřihu, ale nucení někoho k něčemu co nechci. To je pak trauma na celý život a potkat takovýho trpělivýho Frantu je výhra, taky na celý život. :-) Moc pěkně napsané. Díky a pozdravy Marušce.V

2 0
možnosti
Foto

J19a49n 94P49r51a65ž45á13k

31. 10. 2017 22:48

Dekuju, Lucie, pozdrav vyridim:)

0 0
možnosti
Foto

R^Ono taky záleží, kdo se o tebe otře. Je to jiné, když je to cizák, je to jiné, když toho člověka blíž znáš, je to jiné v té nacpané tramvaji... Čučení do výstřihu ráda nemám od nikoho, a to v mém případě stejně skoro není, na co.:-)

3 0
možnosti
Foto

A ty zlatokopky tohle asi neřeší, jdou po něčem jiném.;-)

1 0
možnosti

Jeníčku, díky za další jiný, neublíženecký pohled na věc R^

2 0
možnosti
Foto

J82a72n 31P97r89a56ž64á22k

31. 10. 2017 22:43

Diky za komentar, Jani. Hezky vecer a dobrou noc:)

1 0
možnosti
Foto

Když ono to plácnutí a pohledy na jisté partie těla vnímá každá ženská jinak. Dejme tomu, že od někoho to snese a třeba jí to i lichotí, ale od úplně cizího chlapa (či ne úplně blízkého, např. nadřízeného) by to opravdu bylo nepříjemné sexuální obtěžování (ne snad přímo násilí). Chlap, který bere tento druh "pozornosti" vůči jakékoliv ženě jako že "normálka", by mohl šlápnout pěkně vedle. To samé i v opačném případě, kupodivu i ženský mohou sexuálně obtěžovat muže.

Co se týče Marušky a její schopnosti "povznést" se nad svůj traumatický zážitek, tak mne napadá jediné - šťastná to žena.

R^:-)

3 0
možnosti

Počítejte s tím, že za chvíli Vám tady přistane odpověď, že s takovou už se Vám budou lidi bát dát i přednost ve dveřích, když jste taková netykavka a že si nikdy asi nenajdete normálního chlapa.

0 0
možnosti

Ještě z mého pohledu vidím jistý protimluv Marušky: na konci machruje, že už nemá žádný problém s dvojsmyslnými narážkami, s fórky, čuměním na kozy a dalšími chlapskými záležitostmi, ale hlavně tvrdí, že kdyby se ty "postelový zlatokopy" a feministky dokázaly přes to přenýst a pustit k sobě chlapa, byly by to fajn normální ženský.

Dobrá rada. Přenýst se za to nebo povznýst se, pustit k sobě chlapa, ovšem. Jen jaksi Maruška nevysvětluje, proč tedy ona sama byla po té vynucené kuřbě jak říká léta traumatizovaná a nedovedla si představit, že by vůbec někdy nechala na sebe sáhnout chlapa. A dodává, že jen díky Frantovi a jeho mimořádné trpělivosti se z toho dostala, že teprve Franta v ní horko těžko obnovil cit pro krásu sexuality. V této souvislosti na mě působí rada typu "kdyby se na to dokázaly povznýst, byly by to normální ženský" jako ztráta pokory.

0 0
možnosti
Foto

no nemáme to my chlapi jednodušší?:-)

3 0
možnosti
Foto

J43a85n 62P78r75a11ž33á15k

31. 10. 2017 16:56

Rozhodne mame, Jaromire:).

1 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,07
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.