- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
... a možná zakázat i smát se, stačí mrknout na jednu naší pohádku
Hezký večer.
... a uplne vsechno, Ludmilo.
Diky za nakouknuti:).
Honzo, některé občerstvovací stanice, jsou prostě úžasné. PS: Na svůj kotlíkový gulášek jezdím stále
Ano, Pavle, jsou mista, kam se clovek rad vraci. Diky:).
skvele napsane. Doufejme, ze se bude moct varit dal teda aspon v tech dobrych hospodach
Tam, kde jidlo voni rozhodne ano. Diky, Kamilo:)
No Honzo!? Kam by přišli, kdyby často měnili olej ve friťákách? Myslím si, že ho mění méně často než se mění olej v autě!:-))
Pro mě, jako žlučníkářku, je utrpení jen okolo takové restaurace či stánku na ulici odkud se táhne přepálený tuk, projít.
Jo, ještě mají majitelé restauračních zařízení velké rezervy.
Marie, to máš pravdu, někde se šetří za každou cenu, i za cenu zdraví zákazníků. Ale naštěstí zdaleka ne všude.
Hezký den
Tedy na takový humus jsem, při svých testovacích pochodech za symetrickým špekem na břiše, nenarazila
Příště jen hlavou nakouknout, očichat a úprkem běžet jinam, kde to voní
ať soused provozovnu nabonzuje Polreichovi, ten tam udělá lepší pořádek než ČOI.
No, nechci nic říkat, ale přepálený tuk a nekvalitní jídlo obecně není zrovna libá vůně.
to je pravda-ty kuchyňské odéry jsou hodně silné
Věřím, Libuše, že máte bohaté zkušenosti při svých cestách s turisty po nejrůznějších restauracích. Díky, hezký večer
No jo, ryba má vydatný odér. Tak jedině s sebou nosit permanentně pohlcovač pachů - takový ten z reklamy samozřejmě, co přemění zápach skládky v rajskou vůni rozkvetlé louky. Nebo mít vždy po ruce několikero triček.
A pro jistotu taky náhradní kůži. Díky, Pavlí, hezký večer