Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J14a35r94a 90R53a58n83k

5. 8. 2017 3:17

Rada bych dnes dala nekolik R^R^R^, velice dobre napsany blog.

7 0
možnosti

A nějaký argument?

0 0
možnosti
Foto

Čím větší celek, tím větší zlo si dovolí vůči svým poddaným. Proto jakákoliv separace je krok správným směrem.

2 8
možnosti
JR

Poddaní jsou pouze ve vaší hlavě.

7 2
možnosti
JR

Já jsem v Evropské unii spokojený.

Nemám žádné důvody uvažovat o tom, že bychom měli z EU vystoupit.

Je skvělé využívat výhod Schengenu, mít pocit sounáležitosti s Finy, Švédy, Dány, Němci, Španěly,.......

Bez bariér realizovat na území celé unie vzájemný obchod. Navíc přijímat od těch rozvinutějších značnou finanční pomoc.

No prostě nemám důvod nijak naříkat ani si stěžovat.

7 2
možnosti
Foto

Takových lidí jako jste vy jsou v Evropské unii vítani.

0 1
možnosti
JT

J42i54r77i 47T16i58c36h18y

4. 8. 2017 22:23

Svycarsku se daei dobre, Anglie bude po Brexitu take na tom dobre. NATO s tim nema nic spolecneho. Zbytecne straseni bez opodstatneni.

8 5
možnosti
Foto

Chtěl bych mít vaši víru v zářivé zítřky.

6 1
možnosti
Foto

Při vystoupení EU by se naše vzdělání oprostilo o nařízení učit naše děti nekriticky lásce k EU a k lásce islámu. To, že se naší zemi vyhýbají krize a naše koruna je stále dobrá měna je dáno tím, že nemáme euro a o našich penězích si rozhoduje sami, nemusíme podporovat země, které jsou v ekonomické krizi a drží se nad vodou jenom díky pumbování eura do jejich ekonomik.

8 5
možnosti
Foto

Jediné v čem s vámi mohu souhlasit (včetně tendenčně podaného komentáře z 22.14) je to, že si můžeme sami řídit měnovou politiku. Druhá otázka však už je, v čí prospěch si ji řídíme.

3 0
možnosti
Foto

Dotace z EU jsou naše peníze, které do EU posíláme. Bez dotací z EU by došlo k narovnání trhu, nebyla by korupce a peníze bychom využili na projekty, které mají smysl a ne na projekty, které nám určí EU. Dotace by dostávaly potřebný a ne Babišův Agrofert. Vystoupením by si nic nedělo, stejně jako nic se neděje v zemích, které nejsou v EU, protože jejich trh stejně jako náš je vázán jinými smlouvami, které umožňují volný pohyb zboží a na stranou drtuhou jsme silně provázáni z Německem.RvRv

11 4
možnosti
Foto

"Dotace z EU jsou naše peníze, které do EU posíláme." Na to jste přišel jak?

5 1
možnosti
Foto

Teda, při pátečním večeru takové závažné téma?8-o;-) Což nemění nic na tom, že některé směrnice jsou fakt postavené na hlavu.:-/

2 0
možnosti
Foto

Jenom drobná reakce na pár zcela opačně laděných článků, Klári:-)

3 0
možnosti
Foto

Opustit EU de faco nelze. Jednak jsme s ní ekonomicky velmi silně provázáni, ani nejsme velmocí, jako např. GB. O tom, kam bude dále EU směřovat se ovšem nerozhoduje a nerozhodne ani u nás. Že se celý projekt EU výrazně odchýlil od zákl. myšlenky i směrů původ. EHS je nesporné. Myšlenka federalizované EU je ovšem utopie. Navíc, realita současnosti nedovolí ani vytvořit další velmoc/superstát ve světě. Pro všechny součas. ,,velké hráče" je to prostě až nepřípustné. Že by se EU ,,restruktualizovala" je v současnosti i z oněch důvodů nemožné, navíc je příliš mnoho velice silných vlivů vnějších, ale i překážek vnitřních. Pokud kdokoli tyto vlivy vidí toliko z jedné strany, je krátkozrakým:-/ Celý součas. kapitál systém je založen na systému ,,letadlo". V EU ECB ,,emituje" DALŠÍ A DALŠÍ OJRA, VŠE JE PAK KRYTO DLUHOPISY, KTERÉ JSOU ,,KRYTY" dluhopisy. Toto není ovšem ,,,specialitou" pouze EU. Atd. ...:-(

2 0
možnosti

Ona chcípne sama. Neměli bychom jí to ulehčovat.

0 0
možnosti
Foto

Proč se k nám snaží hrnout čínský kapitál? Pro nějaké sympatie k nám? Ale kdepak. Protože jsme členy EU a tím pádem když si tu zřídí nebo koupí firmu, mají dveře do EU otevřené. A jaké ceny ropa a plynu by nám dalo Rusko jako maličké samostatné zemi? Pěkně by nás odřelo. Jen díky tomu, že na námi stojí tak obrovské ekonomická síla, jsme schopni vyjednávat podstatně lepší ceny. EU má spoustu chyb, ale je to systém ve vývoji, nikdy nic podobného lidstvo nezažilo, takže je zákonité, že se občas dělají přešlapy. Ono sladit zájem 27 různorodých členů není tak jednoduché, jak si mnozí představují.

11 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno.

4 0
možnosti
JL

Vystihl jste to presne pane Prazadu, souhlasim na 99%, tedy az na jednu malickost, v bodu: "Rakousko-Uhersko si nas podmanilo". Skutecne? Habsburgum byla nabidnuta ceska koruna rozhodnutim zemskych snemu, slezkeho, moravskeho a ceskeho na spolecnem zasedani v Kromerizi roku 1526. Tedy z naseho vlastniho rozhodnuti, nikoliv podmanenim.. Ono to Rakousko-Uhersko (od roku 1867) bylo vlastne takova Stredoevropska Unie a kdyby nezaniklo bylo by lepe pro Evropu.

4 1
možnosti

Habsburkové slibovali, a slibovali, ... a do roku 1620 bylo všechno jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,28
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.