Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...no, Honzo, vzhledem k tomu, že jsem holka z ČT, tak to mám asi malinko jinak. Musím na obranu naší telky a zpravodajství poznamenat, že když je sjezd jakékoliv strany, ten prostor jí je věnovaný prakticky stejný, jako sjezdu ČSSD, Mně spíš vadí na dnešních Událostech, že mají divně seřazené reportáže, skáčou sem tam - domácí, zahraniční, dřív to bylo v blocích. Taky mi vadí, že naši reportéři při vstupu nezdraví. Žádné Dobrý večer, vážení diváci, jako dřív. Rovnou akčně k meritu věci. To mi teda vadí. Jo a tím dřív nemyslím za bolševiků, ale myslím tím před pár lety, když jsem ještě pracovala ve zpravodajství.

1 0
možnosti
Foto

Zuzano, když jsem to psal, tak jsem na Tebe myslel a doufal, že se Tě tím příliš nedotknu, Vím o Tvé profesionální hrdosti, i když nejsi přímo ve zpravodajství. Nechci Ti oponovat, ale stejně mám dojem, že soc-dem dostávají celkově víc prostoru než ostatní.

0 0
možnosti
PL

Umím se obejít bez televize, ale občas tam lze najít nějaký film, případně debata o zajímavých věcech, například historie (v žádném případě politika). Také koukám na ČT na počasí, po kterém nechám většinou zapnuté zprávy, ale ne vždy to sleduji.

1 0
možnosti
Foto

Rekl bych, ze to mame dost podobne:).

0 0
možnosti
Foto

R^ Televizi uz par let nemam a o nic neprichazim. Zpravy katastroficke, z politiky se stala show pro ovcany, a zbytek poradu cimdal horsi kvality ... To si radsi prectu par blogu :-)

1 0
možnosti
Foto

R^Dobře děláte, Kamilo:-)

0 0
možnosti
EB

zase jste nezklamal;-D po pravdě, v domečku sledujeme televizi čím dál méně - většinou filmy v sobotu/v neděli večer. zprávy si přečtu na netu druhý den ráno, to už se u nich nerozčílím. MLP sleduje v neděli OVM. já zpravidla po kladné odpovědi na otázku " jdeš na politiku?" sbalím knihu nebo motyčku plus kafe a jdeme se s kočkami seberealizovat a zahradu ;-)

1 0
možnosti
Foto

Místo OVM mám radši nedělní poobědní zdřímnutí. Je to příjemnější:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, jistému psychickému tlaku jsem ulevil tím, že jsem co nejvíce eliminoval pitomosti. A když už něco sleduji snažím se vybírat si jak stanice tak i internetový hlásání. A protože mi je jasné, že výplach mozků je na denním pořádku, snažím se tvořit hezký věci. Pro potěšení. Vím, je to málo, ale alespoň něco. Von člověk nemůže dělat víc, než je mu dáno člověčenstvím.To říkal Werich.R^

2 0
možnosti
Foto

Pravdu díš, Pavle. Díky za nakouknutí:-)

0 0
možnosti
LH

Vážený autore, to já zase za komunistů schválně sledoval zprávy, protože kolikrát komunisti řekli něco, co jsem pak mohl použít proti nim.

Příklad.Nadávali na Pinocheta v Chile, že je to diktátor.Ale přitom na druhou stranu ukazovali jak tam dělníci stávkují.Na nejbližší schůzi jsem vystoupil a zeptal se, jak je možné, že v Chile vládne diktátor a může se stávkovat.U nás se stávkovat nesmí a to nám KSČ říká jak se máme dobře.

V Polsku vznikla Solidarita a vydala prohlášení k socialistickým zemím.Toto nám řekli, ale o tom prohlášení, co se v něm psalo, tak už neřekli.A tak na všech schůzích jsem chtěl aby nám ho někdo přečetl.

A takovýchto excesů byla hromada, ale musel si to člověk dokázat z těch zpráv vytáhnout.A jak se říká...protivníka musíš udolat jeho vlastními argumenty.

Takže i dnes sleduju zprávy abych dokázal oponovat svým soupeřům.

0 0
možnosti
Foto

To máte sice pravdu, ale ono to nebylo moc platné. Vemte si třeba chartu 77, komunisti nutili lidi, aby ji odsoudili a přitom jim ji nedali přečíst.

Připomněl jste mi mého tehdejšího šéfa (byl ve straně, jinak by nemohl šéfovat, ale byl to fér chlap). Těsně po listopadu spousta komunistů vystupovalo ze strany, tak jsme se ho ptali, jestli to udělá také. Řekl, že ne, aby tu stranu mohl ovlivňovat zevnitř, aby se změnila. Jenže časem poznal, že to stejně nejde, tak z ní nakonec vystoupil.

0 0
možnosti
Foto

Naše kočka sleduje Zoom, obzvláště pořady o ptácích a se zvukem. My ostatní ČT, art a nedávno mne kamarádka upozornila na Mňau TV. To je pokoukáničko! A k těm zpravam: obávám se, že po volbách budeme zavaleni tímtéž, ale z jiné strany. Tak ať si to TV závislácii vychutnají! Pěkný den.

1 0
možnosti
Foto

TV chytám vzduchem (správně se to řekne nějak jinak) a tady na vsi Mňau bohužel nechytím. Ale nevadí naše dvě mňau zrovna teď skáčou po prolétávajících chroustech ve výběhu, a to je nad všechny televize světa.:-)

2 0
možnosti
DV

D57a89v26i29d 20V31l58k

20. 6. 2017 20:10

A tak si radši něco přečti.Třeba volební program ČSSD.Zaorálek naříkal ,že to málo čteme;-D

1 0
možnosti
Foto

Davide, neboj, k tomu, abych zrovna tyhle nevolil, nepotřebuju číst jejich program;-D

4 0
možnosti
LI

Nebýt ZOOM a ČT 2, tak snad nic nesledujeme. Nechápu, jak jsme asi před 1O-ti lety měli na chalupě televize dvě. Pak nás zloději vykradli a někdy mám pocit, že i ta jedna, co jsme si pak pořídili, je nadbytečná.Rv

1 0
možnosti
Foto

Tak možná za ten ZOOM a ČT2, respektive i ČT Art přece jen občas stojí:-)

1 0
možnosti
Foto

Taky nějak zjišťuju, že televize je poněkud nadbytečná rekvizita naší domácnosti. Kouknu na počasí a tu a tam na nějaký film, který stojí za to ( pokud ho nedávají po 22 hod. - to fakt nedávám já, většinou u toho usnu).

Z dob dávných mi chybí jen taková ta přestávka s koťátky. No a ty jsi na to přišel! Vykuchat televizi a dívat se, jak si v ní číči hrají.;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Kotěcí přestávky byly nepřekonatelné. Dnes si je trochu vynahrazuji třeba Simon's cat - určitě znáš, Pavlí. A pokud náhodou ne, koukne sem:

https://simonscat.com

0 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.