Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kočky poznají, když je člověk nemocný a údajně si k němu lehají na to místo, které marodí. Elektra mi začala spávat vedle hlavy v období, kdy jsem měla víc starostí a smutků, než obvykle. Nikdy předtím to nedělala, musela to poznat. Vždycky přijde, když mi není dobře a cítím, že by mi bylo lépe v něčí společnosti. :-)

U hlavy mi spává dodnes, i když už je to dobré, podezírám jí, že se jí tam asi zalíbilo (snad). ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jane, super článek. Naprostý souhlas. Kdo se zvířaty žije, dobře ví jaké mají schopnosti a spoustu nás toho naučí. Je ještě moc čerstvé a nechce se mi to rozebírat. Proto ve zkratce, Jedna moje stará fenečka, začala odcházet před očima . Bolelo mně to, a měla jsem obavu, jestli poznám, že je čas. Poznala to i druhá fenka, která ji začala opečovával, lízala ji tváře a neustále, ji vyloženě zaléhavala, zahřívala. Ten den jsem ji sevřela v náručí pevně, měla jsem pocit, že je to naposledy a šeptala ji, že ji mám moc ráda. Za pár minut byla na cestě za duhovým mostem. Odešla tragicky, za tak podivných okolnosti, hrozně moc náhod....došlo mi, že ona sama si určila , že je čas......bolí to pořád moc, ale ji už nic netrápí.

1 0
možnosti
Foto

Dani, věřímV Když jsem to psal, tak jsem si na Vás vzpomněl a říkal jsem si, že určitě něco podobného pozorujete také u hospodářských zvířat. Že je to tak?

Díky, hezký den:-)

0 0
možnosti
Foto

Jane je to tak. Naši přátelé mají schopnosti, o nichž zatím nemáme "páru". A je to tak dobře, protože až zjistíme, že nás v podstatě ovládají, tak nás možná přestane bavit se ženit. S kočkou to vyjde levněji a manipulátor nepotřebuje další věci...;-D;-D;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Víš Marceli, ony ty dvounohé mají s těmi čtyřnohými leccos společného:-)

0 0
možnosti
JR

J49a73r82a 34R48a20n35k

11. 6. 2017 0:25

....kdyz Vy mate ty nejfotogenictejsi:-)VR^

Jedna z mych uz se pripravuje ve svych 19 letech na cestu do vecnych lovist a ten druhy asi brzy pukne, sni vse co najde a uz ma nadvahu, bojim se jit k veterrinarovi, vzdy to da za vinu mne.

1 0
možnosti
Foto

19 let je úctyhodný věk. Tak ať má klidné stáří a poté snadné přeplutí na drzhý břehV

0 0
možnosti
Foto

Diky vsem za komrntare. Omlouvam se, ze nereaguji, odchytavam zuboreneho pulrocniho kocourka v Jizerkach.

1 0
možnosti
JR

J26a34r54a 74R75a44n63k

11. 6. 2017 0:26

VV

na to se neda reagovat bez slzR^R^

1 0
možnosti
Foto

Dost možná, že ta němá tvář má více smyslů než člověk. A to se pošetile považujeme za pány tvorstva.:-):-):-)

3 0
možnosti
Foto

Tak v tom jsme akorat tak pysni a jesitni, Pavli, a pritom vime strasne malo:).

2 0
možnosti
JS

R^R^

Zvířatům Jeníčku nechybí to, co v sobě lidi civilizací "vymlátili". Divokost a svázanost s přírodou. I když se narodí v zajetí...

Byla jsem už několikrát označena za čarodějnici, když jsem v době, kdy nebylo ani mráčku řekla, že do půl hodiny bude pršet nebo i bouřit. Je ve vzduchu cítit voda a určitý druh napětí, tedy žádný zázrak, jen fungující vnitřní "radar" :-)

2 0
možnosti
Foto

Tak takovym carodejnicim fandim, Jani:)

1 0
možnosti
MK

Máme 2 kocoury. Jsou to domáco-venkovní. Celou noc i přes den můžou libovolně chodit ven i domů. Jeden mi každé ráno v 7 skočí na postel a tlapickou mě hladí po tváři, abych vstala a dala jim jídlo. Po snídani se oba odeberou do 1. patra, do pokoje, mají tam svoje místečko, nikdo je neruší, zejména vnoučata. Přesně v 15 hodin, každý den, oba svorně scházejí dolů a čekají opět na misku s jídlem. Tuhle jsem jim rikala - kluci, vy máte v hlavě budíky. V Akorát mají občas smůlu, když nejsme v 15 h doma. To pak sedí na chodbě a čekají, až se vrátíme.

2 0
možnosti
Foto

Tak to jsou kocouri vskutku dusledni:)

0 0
možnosti
PL

Kočky nemaje (myslím tím ty čtyřnohé), tak nemohu posoudit. Ale asi na tom něco bude.

2 0
možnosti
Foto

Verim, ze ano:)

0 0
možnosti

Před mnoha lety jsem se rozhodoval zajat k rodičům ze školy vždy náhodně, neměli telefon a tak nikdy nevěděli kdy přijedu. Vystupoval jsem z vlaku a vždy si vzpomněl jak bude radostí vyvádět má milovaná psí Žofka. Z nádraží jsem to měl vždy asi půl kilometru, ale táta mámě prý vždy oznámil: "Určitě přijel kluk". Žofka začala vyvádět a já ji slyšel když jsem přicházel k domu již z dálky jak vyvádí. Totéž se mi stalo 2x s mou milovanou babičkou. Náhodně jsem se rozhodl, že ji navštívím. Na stole byl čaj a za chvilku přišla s větrníky, které jsem miloval. Bez váhání mi řekla: "Věděla jsem s určitostí, že za chvíli přijdeš". Je zajímavé, že tyto příhody se mi stávaly pouze v mládí.

5 0
možnosti
Foto

Verim tomu, je to zajimave a pro mnohe lidi tezko prijatelne:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2125
  • Celková karma 31,34
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.