Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Tak dlouho občané volili ty, co jim ubírali možnost svobodně jednat, až jim zakázali i kouření. Možná nadešel čas přemýšlet koho ve volbách volit!!

9 0
možnosti
Foto

OK, od narození mluvím tiše, tak s tímto zákonem nemam vůbec žádný problém. :-). Takhle debilne reagovali vítači EET, protikurackeho zákona, kamer se zaznamem a jiných dalších vymozenosti, okrajuji čich naší svobodu. Jen aby někoho nenapadlo tu vaši myšlenku přivést do života!

6 0
možnosti
RK

Ohledně oné myšlenky - víme, co říkal pan Werich blahé paměti: fajn, to je blbý, to se bude líbit! ;-)

6 0
možnosti
PK

Každá regulace vyjma situace, kde se druhá strana nemůže bránit je scestná...

0 0
možnosti
PK

Jako notorický nekuřák zde prohlašuji že s tímto zákonem nemám nic společného .....Rv

3 0
možnosti
Foto

O tom nepochybuji;-D

0 0
možnosti
RK

Jene, jestli vám někdo bude spílat a ohánět se argumenty, které jsou velmi povážlivé, uvědomte si, že jste jim třeba nastavil zrcadlo, šlápl na kuří oko nebo třeba jen donutil je zamyslet se, že věci prostě nejsou a z principu nemohou být černobílé. Já jsem se nejen pobavil, ale našel ve vašich řádkách to podstatné.

1 0
možnosti
Foto

Richarde, i když se většinou snažím popisovat věci s humorem a nadsázkou, píšu otevřeně, co si myslím. Tím pádem jsem si musel zvyknout na reakce od různých "nositelů jediných přípustných pravd," a počítat s nimi. Vašich svol si však velmi vážím a děkuji za ně:-)

0 0
možnosti
RN

Když to čtu, tak se jen utvrzuju, že zastánci obtěžování okolí kouřem ve strachu o svojí dávku nikotinu udělají cokoli. Jsou neskuteční demagogové a splodí jakýkoli blábol, jen aby šířili paniku.

Vždyť to s realitou nemá nic společného. Zákazem kouření v restauracích se vytvořil podružný problém s kouřem a hlukem venku. Tak to chtějí zákonodárci řešit, aby jen nenadělali na ještě větší problém, než bylo kouření a hlučení v restauracích.

Ale kuřáci budou stále hýkat, jak se nás snaží vláda připravit o jakoukoli svobodu. Mě například toto umožnilo svobodně se rozhodnout, že půjdu do svě oblíbené kavárny a i restaurace, aniž by mne tam pálily oči, někdo mi ničil zdraví a doma jsem musel hned dát veškeré prádlo do pračky. Já v tom vidím více svobody, než před nařízením. Nikdo vás nenutí kouřit. Ale dýchat potřebujeme všichni.

A kecy o tom, že nemusím chodit do hospody si strčte někam, protože kvůli tomu, že jsou kuřáci bezohlední přeci nezůstanou nekuřáci zalezlí doma.

5 20
možnosti
Foto

Ano, vase svoboda je nad svobodu vsech ostatnich.

12 1
možnosti
BG

Neříkám, že v hospodách musí být ticho jako v knihovně, ale ten kravál taky ničemu neprospívá.

0 0
možnosti
Foto

Mozna neprospiva, ale v hospodach to tak proste je. Situace se prece meni s kazdym pivem a lide si to potrebuji sdelit;-)

5 0
možnosti

Proč mi chování některých blogerů připomíná chování malých dětí, kterým rodič nekoupí v obchodě zmrzlinu a potomek dostane hysterický záchvat?

Podle fotky by člověk řekl, že jste dospělý a dokážete přijmout, že tentokrát nebude po Vašem.

1 9
možnosti
Foto

Nebudeme osobni, ze? ;-D;-D

0 0
možnosti
PL

Já myslím, že ani politici a úředníci občas pořádně neví, co vymyslí.

4 0
možnosti
Foto

Takova inprovizace malomyslnych - pokud to trochu nadsadim.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,20
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.