Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Umíte vše krásně lidsky a od srdce popsat. Díky vám mám v této chaotické době vždy mnohem hezčí den :-) Děkuji!!:-)

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuju, Pavlo. Hezký večer:-)

0 0
možnosti
JR

J79a71r34a 30R70a62n20k

11. 5. 2017 21:42

Nejdriv k nadpisu a pak jdu cist, xenofobie je nekdy zdrava, ale nesmi se tykat barvy kuze, protoze i diky vede vime, ze jsme vsichni jedne rasy (Maugli:-)), diky pirodnim podminkam jsem se po statisice let prizpusobovali. Jedine, ceho se bojim je sireni nenavisti, ktere doposud v kazdem stoleti vyvolalo bourlive reakce. Zijeme sice v 21. stoleti, ale ucime se stale pomaleji.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, Jaro, díky za komentář.:-)

0 0
možnosti
PK

Na mne média xenofobně nepůsobí. Rozlišuji ale mikroúroveň - v práci se setkávám s mnoha většinou příjemnými Ukrajinkami, Ruskami i Turkmenkou. A pak je taková vyšší úroveň, která musí sledovat rizika a dopady stěhování milionů a to je něco úplně jiného. I já zažil takové dvě "muslimky" v MHD v Praze a vyklubaly se z nich echt Češky, které se patrně za muslimy provdally.

3 0
možnosti
Foto

Provdat se za muslima může být problém, zvlášť, pokud se ta žena odstěhuje k němu domů. Je dost příkladů takových, které dopadly dost špatně.

0 0
možnosti
JP

J18i86r28i 71P27r15a89j73z

11. 5. 2017 20:34

Já nevím, ale tohle co píšete je podstata problému. Jedni o voze a druhý o koze. A každá strana si mele to svoje a druhé neposlouchá.

1 0
možnosti
Foto

Taky mi to tak připadá. Lidé jsou polarizovaní na samé okraje názorů a nic mezi tím.

1 0
možnosti
Foto

Média v 21. století nejsou pouhými sdělovateli informací, také nám prodávají určitý již hotový názor, prefabrikované postoje a poučení jak se chovat když... Mnoho lidí, bohužel, zřejmě velmi snadno podléhá téhle mediální masáži, možná je to pro ně pohodlnější nechat se manipulovat, než si ověřit, zda tomu skutečně tak je ...I já někdy nalítnu ve věcech, o kterých nemám hlubší povědomí. Média mají opravdu velký vliv.:-/

3 0
možnosti
Foto

Však ono to platilo už dřív, ne nadarmo se médiím říká sedmá velmoc. Pavlí, díky za komentář, měj hezký večer:-)

1 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, karmička....R^:-):-)[>-]R^

2 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že se líbilo, díky:-)

1 0
možnosti
Foto

Většina cizinců je normální.:-)R^

3 0
možnosti
Foto

Též si to myslí, Klári:-)

1 0
možnosti
VP

;-D;-D to jako oslavujete,že jste přežil setkání s dvěma muslimkami, nebo proč o tom píšete ? A co mají co společného vietnamci a ukrajinci s afgáncama, pakistáncama, somálcama atd. ? To je přece něco úplně jiného. Tendle článek je nějakej domotanej a nic vypovídající. RvRv

9 1
možnosti
Foto

Tak nejdůležitější přece je, že vy v tom máte zcela jasno:-P

2 0
možnosti
DV

D68a96v17i39d 92V21l97k

11. 5. 2017 16:42

Samozřejmě karma. Byl jsem loni v Itálii šli jsme do parku, na trávníku se tiše modlilo asi deset muslimů na koberečcích, Pakistánci prodávali šátky a trička, černí vazouni stáli kolem cestičky a kouleli očima. No taky jsem se nervózně rozhlídl, pak odkudsi vytáhli gril a začali se smát. Jo ale u jednoho dřevěného stolu teda byl randál a nadávky a flašky od šampusu se válely po zemi. Měly tam piknik ruské uklizečky a dělaly tam pekelný bordel. Pak jsem byl ve Francii v malém městečku všude klid a mír,Letos Německo, šel jsem pěšky kolem utečeneckého tábora a nikdo si mě ani nevšiml. Největší hysterky jsou hlupáci co nevytáhnou z republiky nos. Jo Honzo a omlouvám se Ti, že jsem si nenašel čas na pokec na srazu, nějak to rychle uteklo a Vy jste tam byli taková sevřená skupina. Já tam byl novej..............

5 4
možnosti
Foto

Davide, neni treba se omlouvat, bylo to tam pekne, ale trochu hekticke a ten pokec si vynahradime na nejake skromnejsi akci. A diky za hezky komentar:)

2 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.