Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Honzo, dobře rozebráno, život má svá úskalí R^R^

2 0
možnosti
Foto

A je jich spousta, Horste. Díky, hezký den:-)

0 0
možnosti
MB

Tak jako mzda, podobně pak zaměstnanost - má různé úhly pohledu. Mzdu je třeba k něčemu přikurtovat - např. k nákladům k životu. Nízká nezaměstnanost je hezká - opět s dotazem - a co jsme vlastně vyprodukovali !? HDP , jako bohatství celku a následně jednotlivce ... USA banky říkají - Rozvojovou společnost ! Zase, to je a není pravda . Dobrá společnost je ta, kde se makat a vzdělávat vyplácí.. :-)

1 0
možnosti
Foto

Milý Honzo, všechno přináší něco dobrého a něco špatného. To je možná na životě to složité i krásné. Je to tak i s nízkou nezaměstnaností (nejsem si vůbec jista, jestli ji ovlivnila politika ČŘ - ono se prostě daří Evropě).

Vaše šikovná paní uklizečka tak má určitě trápení, které řada z nás zná (nejsou lidi, ale neubývá práce), ale taky onu kouzelnou možnost odejít jinam. Někam, kde si její práce budou vážit oceněním finančním i jiným (uznáním) lépe.

Vím, že je to těžké, zažívám to teď doslova na vlastní kůži a vím, že změny nás vždycky zatíží. Ale nemohla by se rozhlédnout se svou potřebou pracovat poctivě se přesunout jinam? Hledá se všude a Praha...tam už (podle čísel) opravdu snad pracují i lidé, kteří nechějí (???). Možná by jí někde ruce líbali...

9 1
možnosti
Foto

Jani, díky za komentář. Paní "Věra" (jmenuje se jinak) je zvláštní člověk, velice nerada dělá změny, a já jsem zvědavý, jak dlouho tam vydrží.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jistě pamatujete Jene, na to 100% zaměstnanost, štempl v občance jako ochrana proti paragrafu příživnictví apod.

Myslím si, že tlak na udržení místa je velmi dobrým impulsem. Nicméně - vyhodit lempla je v našich podmínkách téměř nemožné. Takže bludný kruh.

Vám karma po ránu - u nás zatím krásně, slunce a klid.R^

6 0
možnosti
Foto

Pracovní povinnost pamatuju - umělá zaměstnanost a na spoustě míst práce cca 2 hodiny denně. Tome, díky, hezký den:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.