Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak se říká - karma je zdarma R^

1 0
možnosti
Foto

Díky za nakouknutí, Ivko:-)

0 0
možnosti

Pokud ten člověk nebyl pod vlivem nějakých drog, pak to byl pravděpodobně nějaký psychopat. Úmyslně se rozjet proti nevinnému živému tvoru s cílem zabít, to je určitě psychopatický rys. Bohužel, myslím si, že v posledních letech takto postižených jedinců přibývá. Kde je příčina, to by asi bylo téma na celý psychologický článek. To staré rčení o božích mlýnech, které melou, je pravdivé. Člověk to ale musí vědět a cítit nějak zevnitř. V první řadě se člověku samotnému musí sevřít srdce, když vidí pejska pod koly svého auta, pocítit úlek a bolest. Pokud nic necítí, asi mu nic neřeknou ani ty boží mlýny. Bohužel ještě k takovému poznání nedospěl.

3 0
možnosti
Foto

Miloslavo, děkuji za komentář. Drogy, psychická úchylka, případně pouhá potřeba zviditelnit se za každou cenu jsou aspekty, které mě v takových případech též napadají. S podobnou krutostí vůči lidem nebo zvířatům se člověk bohužel setkává až příliš často. Váhal jsem, jestli mám o tom vůbec psát, není to líbivé čtení. Ale pak jsem si řekl, že to třeba někoho přivede k zamyšlení nad vlastními činy - i když naděje asi moc veliká není.

Přeji Vám hezkou neděli.

1 0
možnosti
Foto

Tedy to je příběh téměř hororový! Nechápu, co se takovýmu řidiči honí hlavou.8-o

2 0
možnosti
Foto

Pavli, já taky ne. Tohle jde mimo můj rozum:-(

1 0
možnosti
Foto

Boží mlýny nemelou jen pro druhé. Melou i pro nás. A někdy si meleme sami. Jako s kávou : někdo si kafe mele, jiný si koupí pomleté. Znal jsem člověka, co nepil, nemlel, ale chroupal ta kávová zrnka jen tak. Ta tmavší prý byla lepší. ( hmmm, už to nedělám, teď mi kafe vaří žena moje úžasná)

3 0
možnosti
Foto

Ještěže ty ženy máme, Milane, bez nich bychom to neměli snadné. Naštěstí to platí i obráceně. Ale psst, ony to možná ani nevědí;-)

3 0
možnosti
Foto

Magor!:-( Ale hláška o praní mě dostala.;-D;-D;-)

Na každého jednou dojde, ale u jistých typů trvá neskutečně dlouho, než je Boží mlýny semelou.:-P

2 0
možnosti
Foto

Však víš, jak se to říká - pomalu ale jistě:-)

2 0
možnosti
Foto

Honzo, jeden můj kamarád říkává, KAŽDÝMU HRAJÍ CHVILKU R^R^

3 0
možnosti

R^ Ještě že to dobře dopadlo, Jeníčku... a navíc, nemusela si to Maruška ani přát. Každému se dostane po zásluze - když to nejméně čeká. Pokud se nedal na vnitřní zpytování...

2 0
možnosti
Foto

Též věřím, že jsme strůjci vlastní budoucnosti, v dobrém i ve zlém. Jani, díky za nakouknutí, doufám, že už je Ti líp. Užij si hezký víkend.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,35
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.