Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Člověk ovlivněn médii při nákupu stále přemýšlí, odkud je výrobek, kolik stojí, jaké má složení, kolik tuku, v jakém množství... z toho mě kolikrát přejde chuť ....měla bych ušetřit, jenomže jíst musíme. Poslední dobou však za určitý peníz nakupuji čím dál méně zboží.

1 0
možnosti
Foto

Taky mi to tak vcera prislo;)

0 0
možnosti
Foto

Na český výrobky moc nespoléhám: pivo nepiju, noční košili mám nejspíš od Vietnamců a v obchodě koukám spíš na kvalitu než zemi původu. To že "co je český, je hezký", doufám ještě občas platí - ale v sámošce ani na displeji mobilu bych to nehledala. R^:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, najdou se toho celkem dost, kde stále platí, že co je české, to je hezké. Třeba u žen:-) Pavlo, díky za komentář, přeji Ti krásné odpoledne:-)

0 0
možnosti

I28v49o 47Ž29á72č50e82k

4. 3. 2017 14:45

Nemyslím, že by mi ten dnešní pstruh po mlynářsku chutnal lépe, kdybych byl toho pstruha, mouku, máslo, brambory a další ingredience koupil v Německu.

2 0
možnosti
Foto

Tak vedle piva jsou i dalsi vyjimky. Na pstruhovi se toho asi neda ve vode moc zkazit ani vylepsit.;-)

1 0
možnosti

Co se týká alespoň cen, tak vězte, že v Česku nejste v tom sami.:-) Před 9 lety jsme trávili dovolenou v horním Tyrolsku , museli jsme něco vyřídit v Německu a tak si tam udělali výlet, na parkovišti u obchodňáku hodně aut s rakouskou značkou a rakušáci nakládali do svých aut haldy potravin i jiných věcí. Po návratu do Tyrol nám paní hotelierová řekla, že od nich do Německa jezdí nakupovat všichni, i ona jednou týdně. Zase v Kostnici u nákup. střediska samý Švýcar. Jak na hranici Německa s Francií , Belgií a Nizozemím nevím, tam jsem nebyl, ale ve Flensburg-u (dánsko - německá hranice) je u nákup. střediska daleko více dánských aut než německých. I my, i když nemáme s Německem pozemní hranici, si jednou za rok zajedeme na nákup na Rujánu, když je "výprodej" laciných jízdenek na trajekt. Vypůjčíme si dodávku a při nákupu zásob na rok se nám jak jízdenka, tak půjčovné za dodávku a benzin umoří. Třeba tabulka naší oblíbené čokolády s lísk. oříšky a bylinkami v Německu stojí míň než polovinu toho, co stojí u nás. O pitivu ani nemluvě.;-) Pak samozřejmě nakupujeme i věci, které u nás nejsou k mání, jako třeba "Eintopf-y". A taky uzeniny, jako párky ve sklu, u Vás náříkáte na kvalitu párků v obchodňácích, ale přitom jste na tom stále trošku líp než my, to už i takové dánské párky našim "dají na frak". :-/

1 0
možnosti
Foto

Zajimave postrehy zvenku, diky za doplneni.

1 0
možnosti

Jeníčku, ještě že máme fantazii, protože mít všechno, neměli bychom o čem snít R^:-)

1 0
možnosti
Foto

To je hluboka pravda, Jani. Krasny kockolidsky den:)

1 0
možnosti
Foto

LIdi, jestli to dělají ty potraviny v CZ, a jestli je to pravda?Čeští kamarádi mi chtějí nabulíkovat, že mi, žijící v Německu a samotní Němci, prý ve stejném věku jako Češi,

vypadáme o něco mladší. Když to je pravda, tak to může být i těma gumovejma houskama?Honzo, ten gumák musíš ale zase usilovněji kousat a to by mělo být zdravé pro mozek a udržovat celé tělo v mladším stavu. Tak já nevím, ale Tobě R^R^

2 0
možnosti
Foto

Fakt je, ze i kousadla je asi potreba trenovat. Znam vsak spoustu prijemnejsich pohybovych aktivit, ktera cloveka udrzi ve forme;). Hezky den , Horste

1 0
možnosti
Foto

Honzo, když švrdlají řemeslníci, prodavačky, to ještě jde, ale u řidíčů za jízdy už je to na pováženou ! R^:-)

2 0
možnosti
Foto

No, Ivko, to je jev sice dost ridky, ale u i s nim jsem se setkal (v autobusu). :)

0 0
možnosti

J47a65n 36P45a53l61l19a10s

3. 3. 2017 23:46

Jene, sepsal jste to fajnově. Ale nedá mi to připodotknout, jak bychom dopadli, kdyby u nás byly i sociální dávky podobné těm německým. Naštěstí nás naše elity udržují v rozumné chudobě.

Za týden zas musím služebně do rajchu. Na rozdíl od doby před 20 lety nepovezu jídlo s sebou, ale od nich.

5 0
možnosti
Foto

Tak preju prijemny "lov," Jene:)

0 0
možnosti
Foto

Kvalitní jídlo se dá sehnat. Jen není tak levné, jak by si průměrný Čech (asi?) představoval.;-) A mobilní data jsou fakt drahá, a víš co? Většina lidí v mém okolí to neřeší, a visí online 24/7.:-PR^

3 0
možnosti
Foto

Ano, dá se sehnat, ale nejen, že je dražší, stojí to víc času, protože není všude po ruce. A sama víš, jak lidé dneska pořád pospíchají;-)

3 0
možnosti

Ano, pivo mame nejlepsi. Jen porad nevim, proc lahev prazdroje stoji temer jednotne po cele republice 22,90 KC a v nemecku ji dostanu prumerne v prepoctu 1 € = 27 KC za 13 KC.

No a mnozi reznici uz nabizeji parky oravdu srovnatelne kvality s temi nemeckymi, jen to strivko tech nemeckych je jaksi mekci a pozivatelnejsi.

6 0
možnosti
Foto

Aspoň, že točené pivo je levnější. S těmi malými řezníky nebo třeba pekaři máte pravdu, někteří jsou skutečně dobří.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,27
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.