Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Lidé se někdy dostanou do hrozivého stresu. Požadavky narůstají, někdy i vyloženě nesmyslné, oni se snaží vyhovět a zvládat tempo. Chuť k práci už začne opadávat, ale člověk se stále snaží vydržet, aby nepřišel o místo, o práci, protože potom přichází nejistota, někdy se přidává i nutnost nějakých splátek, hypotéky apod. Člověk běhá jako veverka v kole a nakonec padne. Nakonec už jenom vydělává peníze, aby přežil, protože na nic jiného, volno a regeneraci pro sebe, prožívání toho hezkého v životě a na to, na co chtěl vlastně vydělávat, už stejně nakonec nemá ani chuť a sílu. Snad si společnost ještě stačí poskládat a srovnat hodnoty a něco změnit. Moc, moc bych to těm mladým lidem přála.

3 0
možnosti
Foto

Mnohdy k tomu přispívá i špatná organizace práce, či jak se dnes říká nesprávný management. Leccos se pak dělá úplně zbytečně nebo zmatečně. O snižování počtu pracovních pozic, aniž by ubyl celkový objem práce ani nemluvě. Miloslavo, díky za nakouknutí, přeji hezkou sobotu.

2 0
možnosti
MK

Jediný důvod je ten, že zahraniční akcionáři požadují výkony, obchody, prodeje. Každý rok stupňují požadavky, navyšují plány. A banky zde jsou "slepice snášející zlatá vejce". Že peníze pak odtékají do zahraničí, je známá věc. Do bank už ani nikdo nechce jít pracovat.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel dlužno dodat, že tohle přetěžování zaměstnanců není jen "výsadou" společností v zahraničním vlastnictví. V případě Julie jde o banku v českých rukou. O to je to celé smutnější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,73
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.