Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M48í58r53a 95Š10p39e35l85d34a

10. 12. 2016 19:30

... a taky by se měl zakázat prodej chlebíčků, brambůrků, kořalky a jezdit na motorce a kole (je to nebezpečné)... jooo a četl jsem, že někoho zabil nebezpečný elektrický proud a někdo se udusil plynovými zplodinami. Ty v.le a co letadla.....??? A takky... při sexu, nějaká paní ublížila "na koni" partnerovi... zákaz.. ať si zajde (pěšky( na kliniku... Nebudeme v neděli nakupovat, chodit do lesa... kouřit chlastat... noo tak asi pojedu do Irska vychutnat si tu nádhernou atmosféru...

5 1
možnosti
KT

Však se dočkáme.

0 0
možnosti
Foto

J93a25n 71P54r81a47ž67á96k

10. 12. 2016 20:02

Jo a ještě taky koupání, lidé se mohou utopit nebo lyžování, z toho je spousta úrazů. Atd, atd;-)

2 1
možnosti

Víte co, tak povolíme všechno. Já si pronajmu nějakou chalupu vedle Vás a budu topit pneumatikama a pilinama s naftou v petce. Potom za zahradě vedle Vás nanosím hezké haraburdí. Bude kapku smrdět, ve vesnici budou mít lidé rázem místo jednoho potkana dva, ale budeme mít svobodu

Jen nevím, jestli se Vám ta svoboda bude líbit, až se dotkne Vašeho nosu.

0 0
možnosti
JK

No, ale to je spíše ekvivalent toho zákona, ne ? Vy smrdíte pneumatikami a kuřák před hospodou okolojdoucím. Kdyby kouřil v označené hospodě, bylo by to stejné, jako kdybyste Vy ucpal komín.

0 0
možnosti

Lidé si rádi zajdou do hospody. A tak zhruba 70-80 % má na výběr buď jít do kuřácké, nejít a nebo jet nějakých 5-30 km. Třetí možnost v realitě většinou znamená návrat k první či druhé možnosti.

.

Lidé, kteří tady obhajují tu svobodu, mi připomínají SSO. Strašně rádi se pohybují na pomezí teorie a praxe a skočí tam, kde se jim to zrovna hodí, aby doložili svou pravdu.

V praxi skutečně v hospodě kouříte pod nos lidem, kteří po tom nějak netouží. Jak píšu v první odstavci, ti lidé nemají reálnou volbu. Stejnou, jako když Vám napíšu, že když se Vám to nelíbí, abyste se odstěhoval do jiného státu. Což by byl dost hloupý argument.

1 0
možnosti
JK

Plácáte nesmysly. Máme tu 12 hospod a z toho je jen jedna kuřácká a ve dvou jsou oddělené prostory pro kuřáky. A podobně je to i v okolních obcích. Takže si v kuřácké kouří kuřáci vzájemně pod nos a v té praxi jde rozumný člověk do té nekuřácké, protože tu volbu má. Kuřák nejsem, ale jsem dalek tomu, zakazovat něco, co mne v nekuřácké hospodě nijak neomezuje. A pokud by si tam někdo zapálil, vyhodím ho.

0 1
možnosti

Jestli máte někde 12 hospod a z toho je jen jedna kuřácká, měl byste se probudit a vyndat ruku z nočníku. Případně žijete v obci, která je silně netypická.

1 0
možnosti
JK

A na rozdíl od výběru hospody nekuřák nemá možnost volby, pokud musí projít okolo hloučku kuřáků. To je to srovnání s Vaším kotlem.

0 1
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,71
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.