Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS
Foto

Posledni den v cervenci jsem si domu privezli zrzaveho mainskeho myvaliho, probihalo to s nim velmi podobne. Tak prejeme, at se dari R^

1 0
možnosti
Foto

To je hezké, Jiří, pozdravujte ho od těch našich:-)

0 0
možnosti
Foto

Krásné a do domu přišla velká radostR^;-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, Jitkto, jsou zlatí:-)

0 0
možnosti
AJŘ

Nám náš kocůr způsobil něco bezesných nocí. Doma je nepouštíme ven, neboť kočky se ztrácejí. Ovšem, když se na jaře nastěhujem na chatu to je jiná. Tam jsou pouštěni a náramně si to užívají. Nejraději chodí na houby. Přede mnou pes a před ním ruská trojka, kočky. Kocourek 1. září se nevrátil. 2. 3. 4.........září, kocour nikde. Nespali jsme, chodili po lese, volali, nic.8-o Každý bílý pytel na poli prozkoumán a zase nic. A takhle 9. září, pouštím psa ven a kdo se to rozvaluje na křesle na terase? kocour. To bylo radosti. Okamžitě jsme valili na veterinu, protože kulhal. Tam krom zablešenosti a zaklíšťatování zjistili naraženou páteř a jinak nic. tak dostal pichanec proti bolesti. Pak jsme se báli jakoukoliv kočku pustit ven. Tak po dvou dnech, kdy jsme chtěli kočky vypustit se vůbec nehrnuly ven, že raději zůstanou s kocourem, opatrně vyšly a všichni se držely tak do 10 m od chaty. Dokonce při stěhování domů, se nechaly bez problémů pochytat. Už jsme doma a kočky jsou přímo domácí. Do příštího roku snad bude klid. Jen při umývání oken musíme dávat bacha;-D;-D. Kocour je nadměrně mazlivý. Jen někde sednu, nebo lehnu, už je tam a můžu ho mazlit.

2 0
možnosti
Foto

Kocour zřejmě udělal nějakou hodně špatnou zkušenost a neváhal ostatní varovat;-D, že venku je to o život. Jsem moc rád, že to s ním nakonec tak dobře dopadlo:-)

0 0
možnosti
Foto

Kočičky opravdu nádherné. Mou favoritkou je ta zrzka :) A poznávám tam jisté společné vlastnosti všech kočiček. Květináče, všude zapadlé myšky a kuchyňská linka se také občas musí zkontrolovat :-)

1 0
možnosti
Foto

Díky, Simono, ano, všechny mají mnoho společného a přitom každá je originál. Zrzka je ve skutečnosti zrzík:-)

0 0
možnosti
ZB

Teda kočky jsou to luxusní :-)

1 0
možnosti
Foto

A jak roztomilé:-)

0 0
možnosti
Foto

Správně , zákazy jsou k ničemu ;-DV

1 0
možnosti
Foto

Ivko, to kočky pochopily velice a rychle a nám nezbývá, než se přizpůsobit. Naštěstí máme tréning. Díky, měj krásný den:-)

0 0
možnosti
Foto

Dík je na mé a na kotěcí straně, Marceli:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,00
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.