Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Pražáku, nádherně jste vystihl byrokratického euromolocha;-D A k panu Chudáčkovi - Švejk neremcal, Švejk jenom horlivě a doslova plnil všechny příkazy svých nadřízených. Co všechno se potom stalo... to ví každý, kdo zná Švejka. Švejk je naše národní pokladnice geniálního humoru.:-) A kdo jeho ducha nepochopil...co naděláme. Všichni nemůžeme mít všechno.

Pane Pražáku, Vám karma a pozdrav:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Díky, Miloslavo, kvůli tomuhle ani nemusíme do Bruselu, tady si byrokracií vystačíme sami;-)

1 0
možnosti
Foto

Zase jeden remcaci clanek s vysokou karmou. Autor vsak vubec ani nenaznacil, jak by chtel resit to, ze nekteri topi sajrajtem jako pneumatikami a PET lahvemi.

Remcat proti vsemu, to nekterym Cechum jde dobre.

0 0
možnosti
Foto

To není vůbec třeba naznačovat ... stačí se podívat do trestního zákoníku. Poškození či ohrožení ŽP je trestným činem a při důvodném podezření by neměl být problém získat příkaz k domovní prohlídce. Ale to by mohlo uředníkům bránit v šikaně a buzeraci a tak se vymyslel totalitní zákon, který soudy obchází.

4 0
možnosti

R^;-D výborná parodie. Vzato vážně to zapadá do tvůrčích snah byrokratů, zpočátku se začne salámovou metodou: zvýší se pravomoci OSA a NKÚ, a nakonec se můžeme dočkat naplnění Vaší zdařilé prognózy;-(

4 0
možnosti
Foto

Dneska už člověk vážně neví, s čím ti nahoře zase přijdou:-(

1 0
možnosti

;-DR^.... jo - věřím tomu, že se tímto ,,problémem" začnou naše pomazané hlavy zabývat co nevidět;-). A nám obyčejným smrtelníkům nezbyde, než někde na zeměkouli najít ZEMI KRÁLE MIROSLAVA:-/

4 0
možnosti
Foto

Clanek jsem nedocetl.

Domnivam se, ze cetba jistych blogu by mohla uskodit memi zdravi. Neni je vsak treba zakazovat, staci je neotvirat a kdyz uz je clovek omylem otevrel, tak je rychle opustit. Pred tim si vsak clovek muze ulevit v diskusi. To je zdrave.

1 0
možnosti
Foto

Jaroslave, mylne jsem se domnival, ze bydlite v Holandsku. Ted koukam, ze asi pusobite ve Strakovce:-)

1 0
možnosti
Foto

zpievanie mám zo všetkeho najradšej... zpívám rád a je to na mně doufám znát;-D

krásný večer, Honzo:-):-):-)

3 0
možnosti
Foto

Radko, dik, krasny den, tralala:-);-D

1 0
možnosti

Fikce... Na jak dlouho?

1 0
možnosti
Foto

Tu fikci jsem tam uvest musel. Jinak by me mohl nekdo podezirat, ze jsem pronikl k tajnym vladnim materialum.

1 0
možnosti

:-)R^ Spíš parodie na ,,kotlové gestapo?";-D

2 0
možnosti
Foto

Presne to byl umysl, Romane;-)

1 0
možnosti

Karma. Jsou tací, kdož se podivovali nad referendem ve Švýcarsku zda povolit stavět minarety či nikoliv. Pokud by to prošlo, falešného zpěvu by přibylo. Ale vážně - víte např. že existuje komise, která musí potvrdit, že každý vyrobený zvon má svůj předepsaný tón, že s ostatními na věži ladí?

K názvu článku - očekával jsem upozornění na nesmysl podobný tomu, který naše vlády (totalitní i netotalitní) od roku 1979 s pravidelnou přesností zavádějí. Totiž přešupačení času dvakrát ročně. Na tohle téma něco napište již nyní a ne až koncem října, kdy nás sdělovací prostředky (tzv."nezávislé") budou krmit informací, že v neděli si o hodinu přispíme! Že od března do října musí žáci ZŠ a studentu vstávat denně o hodinu dříve se taktně pomlčí.

I tak díky za úsměvný článek, který jen dokládá, že stát je organizované násilí.

2 1
možnosti
Foto

Tak s těmi zvony to chápu, nelibozvucné vyzvávění by sice zdraví neškodilo, ale bylo by nepříjemné na poslech. I lkdyž, na druhou stranu je otázkou, co je libozvučné a co není, asi těžko na to lze vymyslet nějakou univerzální normu.

Letní čas mi nevadí, miluju letní dlouhé dny. Ale to je můj subjektivní pohled, chápu, že některým lidem to může přinášet problémy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,14
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.