Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZR

Přeju Vám hodně štěstí a radosti s koťaty V - zdraví asistentka tří černých mňoukavých:-) A těšíme se na další články...

2 0
možnosti
Foto

Děkuju, Zuzano, pozdravujte své kočičí panstvo. Těším se, až si společně přečtete nové výtvory našich budoucích maličkých:-)

0 0
možnosti
MM

Díky za Lindin odkaz a moc ji zdravím na druhý břeh.V

Často si na Vás i na ni vzpomínám, protože trávíme léto na chatě, můj muž tam pobývá velmi často i v zimě, zatímco já tu přes týden plním babičkovské povinnosti.:-). Soused si tam kdysi (před několika lety) přinesl kočičku, která se potulovala v blízkosti jejich továrny a byla tam občas krmena. Prý ji umyl, což se jí značně příčilo, ale asi za tři dny mu odpustila a zabydlela se u něho na chatě v kůlně, kam jí dal krabici a deku, a pobíhá volně po lese jako lesní divoženka - vlastně divokočka.;-D Je i po několika letech plachá, ale krmení dostává často i od nás, protože soused tam teď pobývá méně.Čičinka, jak jí říkáme, k nám chodí pravidelně i s odrostlejším kotětem, a pokud není soused doma, jsou tam obě každý den. Občas s nimi dochází i kocour, který mě obzvláště bere za srdce, protože je kulhavý a chodí po třech nohou. Všichni mají zajištěné alespoň jídlo (masové konzervy) a mléko. Kotě je ještě stále plaché, ale máma se už dokonce občas nechá pohladit.:-)

PS: Divokočka Čičinka prý Vás také pozdravuje i se svým potomkem (to mi pošeptala při chvilkách hlazení) a divokocourem:-). Všichni jsou černobílí, (kocourek má i trochu šedé) takže jsou zřejmě rodina. A velmi pracovitá, protože jsme tam už dva roky neviděli žádnou myš!:-)

1 0
možnosti
Foto

Miloslavo, díky. Tak to je příběh polodivoké kočky, který mi připomněl dětství. U babičky jsem takové kočky obdivoval a vlastně s nimi se u mě vypěstoval můj vztah k těmto zvířatům:-)

0 0
možnosti
Foto

Jitko, dík, krásný den:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, ta Linda mi vždy vnese do duše klid, že není vše tak v čudu, jak by si člověk myslel. že jsou na této zemi ještě stále tvorové dobří R^

4 0
možnosti
Foto

Pavle, dík. Zvířata jsou, až na výjimky, bezprostřední a na nic si nehrají. Naštěstí u spousty lidí platí totéž, akorát se o nich moc neví, protože zrovna tihle se moc neprojevují.:-)

2 0
možnosti
Foto

Ivko, trvalo to dlouho, ale asi to tak chtěl osud. A tak jsem si vzpomněl na Tvého Kočicha - Kočinu:-)

1 0
možnosti
Foto

Velke podekovani dvounohym asistentum. Horkosladke cteni. Moc pekne. ;-(:-)

2 0
možnosti
JR

J91a10r72a 52R36a92n45k

5. 9. 2016 0:17

Pri cteni sie pristihuji, ze sislam:-)VR^

1 0
možnosti

Moc krásné, Honzo! Lindě děkujeme za drápkem milé i zajímavé naškrábâní textů.

A těšíme se na její splněné přání, a vám oběma hodně radosti. Už potřebujete pořádné mňoukací vedení, abyste nezakrněli:-)))

Srdíčko oběma!:-)

5 0
možnosti
Foto

Marie, díky, jakožto starý kocour se pokusím tu drobotinu přemňoukat k nějakému škrábání:-)V

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS