Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Joo to bude jeste hodne zajimave :-((

0 0
možnosti
MK

Evropskou unii jsem si zvolil, ČR nikoliv. Narodil jsem se v Československu, teď žiju v ČR, kdoví v jakém státním útvaru zemřu a je mi to celkem jedno. Důležité pro mě je, abych žil v zemi, kde vládne svoboda, demokracie a kapitalismus, ne to jestli bude hlavní město v Praze, Vídni nebo Bruselu. Navíc bych rád, abych žil v zemi, která dobře funguje a je silná - ČR je slabá, nikoho nezajímá, EU si zase ani neumí ochránit vnější hranici. Z tohoto pohledu bych nejraději, kdyby se vrátilo Rakousko Uhersko. Jsem velký patriot, za svou vlast považuji Moravu a tu mi snad nikdo nevezme i když současná ČR ji zrovna moc neuznává. Ale chraň nás Pán Bůh před snahou Moravu osamostatnit. Na závěr - rozpadu EU by mi bylo líto a dnes ve fotbale budu fandit ČR :-)

3 0
možnosti

Nevím proč bychom nemohli být nezávislý? To opravdu nechápu, proč by nás měl někdo "sežrávat", nebo proč bychom měli někomu lézt do zádele. Uvědomte si, že Rusové sem přišli s armádou, když vyháněli Němce a potom, když i soudruhům začalo být jasné, že 20 let budování socialismu nefunguje...

Pokaždé to byla hrubá a bezohledná vojenská moc, která nás převálcovala. Což ale není divu, pokud vás někdo vojensky okupuje, pak slabší národ asi nemůže nic moc dělat. Ovšem po vystoupení z EU bych prostě tento předpoklad, že by sem nějaký stát poslal armádu proti naší vůli, jednoduše opustil a pak se i celá vaše teoretická stavba zhroutí. Co se týká ekonomického strašení, úplně stejná jsem slýchaval v dobách před rozdělením Československa, od odpůrců rozdělení. Nu, jak vidno, opět se jejich chmurné vize nenaplnily. Rv

1 0
možnosti
Foto

"Ovšem po vystoupení z EU bych prostě tento předpoklad, že by sem nějaký stát poslal armádu proti naší vůli, jednoduše opustil"

Myslíte to dobře a upřímně, kéž byste měl pravdu.

2 0
možnosti
PK

Cela Vase argumentace, je ryze ekonomicka.

Britum jde hlavne o to, aby si doma komandovali sami, ne prijimali rozkazy z Bruselu.

At jdou, dokud to jeste jde. Brusel, (a ti co ho komanduji, jako treba Bilderberg) udela vse proto, aby se mu ovce nerozprchly! A Vy tady na nas s ekonomickym dopadem...

1 1
možnosti
PK

Takze navrhujete obetovat svobodu, kterou Brusel obcanum evropy ukrajuje denne salamovou metodou, vymenou za plny brich...

To je ale sakra nevyhodny obchod, nemyslite?

5 0
možnosti
Foto

Nic takového jsem nenapsal. Napsal jsem, že pokud si nedovedeme vládnout sami, menší zlo je Brusel než Moskva.

3 2
možnosti
JH

J89a74n 59H12l83e90d40í72k

16. 6. 2016 22:55

vstup do EU měl znamenat příliv peněžních darů a investic na zlepšení života občanů,- a ne příliv příkazů a povelů a vnucování nepřátelských Afričanů do našich českých v podstatě křesťanských tradic. Vyhrožování sankcemi, to je snížení finanč.darů za nepřijetí cca čtvrt milionu barbarů ((zatím)) je nepřátelský tah přežraných bruselských úředníků, brzy budeme svědky, žev krátké době státy s nadpočty muslímů zapláčou nad svým osudem. Odchod Anglie z EU znamená pro Brusel ztrátu miliard Eur, Němci to sami neutáhnou, franc Hollande hrabe z posledního a na konec se bude smát mimořádně mazaný a záludný agent Putin, vysílená a negry zaneřáděná Evropa mu spadne, bez jediné kulky, do klína.

3 0
možnosti
Foto

O81t21a 91B84l85a25ž59e73k

16. 6. 2016 22:07

Budoucnost je v zániku EU. Život si vyžádá vznik nové evropské organizace - na jiném politickém a smluvním základu - s jinými lidmi, kteří nebudou řešit výkon vysavačů - natož pomazánkové máslo, ale opravdu zásadní otázky zachování a posilování evropských hodnot - které jsou v příkrém rozporu s arabským kulturním okruhem. Říkám "kulturní okruh" - nikoliv islám - protože jak jsme už stihli zjistit - arabští křesťané jsou nám mentálně snad stejně vzdáleni jako muslimové.

7 0
možnosti
RZ

Nahlédneme-li do historie našeho národa, zjistíme, že bylo pouze málo období, v nichž jsme byli opravdu nezávislí.

Zdroj: http://janprazak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=529278

A nebylo by načase to zase změnit ?

2 0
možnosti
Foto

Bylo, jsme toho schopni?

1 0
možnosti
DB

Začnu těmi prvními, jenom tak laicky. Klesne obchodní výměna mezi Británií a tím, co z unie zbyde, což pochopitelně povede ke zpomalení ekonomiky dotčených států.

Zdroj:http://janprazak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=529278

Tedy pane autore, proč se domníváte, že když UK vystoupí z EU tak poklesne objem vzájemného obchodu....JENOM JAKO KONTRA PŘÍKLAD.....Čína není v EU a objem obchodu stoupá.....nemohlo by to být i tak, že objem obchodu s UK by pak také stoupal jako dnes stoupá obchod s Čínou???????

2 0
možnosti
Foto

J84a49n 32A51n63d69r48l66e

16. 6. 2016 20:35

karma Jene, karma...

jakoby nekteri lide nejen v UK zapomneli, ze prvotnim cilem evropske integrace nebylo a není byrokraticke panovani bruselu, ani volny obchod, dokonce ani volny pohyb bez hranic ale!!! : Evropa bez valek mezi Nemeckem a Francii. Evropskych valek do kterých jsme stejne nakonec byli nakonec vtazeni všichni, Britanii nevyjimaje. A ja mam o Evropu bez Ostrovu dost obavy.

A to si ještě vezmi, ze pristi tyden budou mozna hlasovat i o podstatne casti mého duchodu, a ten se sakra blizi... :-/

Ja doufam, ze brexit tesne prohraje a to da kazde další vlade Jejího Velicenstva silny mandat tlacit na EU, aby se zbavila vseho, co ji cini pro bezne obcany nepřitažlivou, aby Evropa se stala akceschopnou, pružnou a celosvetove konkurenceschopnym silnym hracem. A ze se ostatní politici narodni i evropsti také chytnou konecne za nos. Snad jo, uvidíme za tyden...

3 3
možnosti
Foto

Honzo, s tím chycením se za nos máš naprostou pravdu. Těsný výsledek o setrvání (bude-li) by měl být chápán jako jeden z posledních vážně zdvižených varovných prstů vůči unijním politikům.

PS - a s tím důchodem Ti moc držím palce:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.