Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No vidíš a já Ti sem včera napsala příspěvek a dnes ho tu marně hledám. Budu si stěžovat ;-D Napsal jsi to tak, jak to cítím i jáR^ Mně osobně vadí, že jsem tu den nebyla a v "zaujálech" vidím naposledy vložené články den staré. To si myslím, že je velká škoda. Je tu hodně zajímavých článků a nemají šanci se aspoň trošku zviditelnit, musíš vše pročítat zpětně, pokud nemají větší čtenost.

3 0
možnosti
Foto

Souhlas, ty zaujály jsou tragický. A že se ztrácí příspěvky v diskusi, už si zvykám, někdy stačí F5,ale někdy se objeví třeba až po pěti minutách:-(

1 0
možnosti

Blog super, načítání fotek super, bez chyby. 

Jediné, co mi vadí, že nepřestalo spamování jedné adminky, která má potřebu pokaždé otravovat, když má směnu. Taky mi vadí, že tyhle odpadkové zprávy nejdou smazat.

1 0
možnosti
Foto

Danko, díky za komentář. Tohle bych jí odpustil, není to sice profesionální, ale nedělá to ve zlém:-)

0 0
možnosti
Foto

Honzo, přesné a k dokonalosti dovedené Karlovými připomínkami R^ Taky mi vadí, že nejdou ze zásobníku fotky vymazat.

2 0
možnosti
Foto

Je to tak, Ivko, pak tam zbytečně překážejí a matou. Díky za nakouknutí:-)

0 0
možnosti
Foto

Vadí mi při práci z fotkami, že v momentě, kdy poprvé načtu obrázek, tak nikde v zásobníku nevidím jeho název...a dokonce nevidím ani celý obrázek, ale jen seříznutý čtvercový název :) Když vkládám více fotek, není se podle čeho zpětně orientovat :) Pak mi vadí nemožnost obrázek ze zásobníku vymazat :) Pak mi vadí trvalý rámeček kolem fotek :) Galerie nevyužívám, při hromadném načítání obrázku ztrácím kontrolu nad jejich pořadím, systém mi je vždy zpřehází :) Vadí mi, že nefunguje zaslání vzkazu na mail :)

Ale statistiky mne nijak netrápí, nekoukal jsem do nich dříve, nekoukám ani teď :)

Nemožnost pracovat v html editoru vadila hodně, ale zvyknul jsem si :)

1 0
možnosti
Foto

"čtvercový náhled" ...oprava :)

1 0
možnosti

Mne v prvni rade trapi, ze kdyz nekdy nekde usednu k pocitaci se starsim prohlizecem, mam pres celou pravou pulku displaye reklamy a nemohu se zapojit do diskuse. Uz jsem o tom psal administraci, ale ta ma zrejme dulezitejsi veci na praci.

1 0
možnosti
Foto

S tím jsem se naštěstí nesetkal, ale obávám se, že tohle admini nevyřeší. Proč by se starali o někoho, kdo má starší verzi prohlížeče, že?;-)

0 0
možnosti
Foto

Poteseni je na me strane, Horste:-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrá práce R^ 

HTML mi taky chybí, vyhovovalo mi, stejně jako karma 2 a tedy i kolonka "Zaujalo Vás" (ubyli mi čtenáři, kteří ji sledovali). 

Stejně jako Vám mi vadí absence přímého náhledu na seznam rubrik autora (vím, že řada lidí nekliká na žádné linky, nic nerozbaluje - často z neznalosti), mrzí mě, že blogy zmizely z hlavní lišty (také je nutné rozbalovat), při tom jsou to právě blogy, kde se, na rozdíl od hlavní strany iDnes, pořád něco děje.

Fotky ovšem šly  i dříve vkládat v mnohem větším množství, pokud k tomu autor využil vzdálené úložiště (vkládal pak jen link, což je pár znaků, na rozdíl od celé fotky, která zabere moc místa - např. moje nezmenšené originály mívají 4,5 - 8,5 MB). 

Sady snímků, tzv. "galerie" jsou velmi praktické a efektní, jen si nejsem jistá, jestli je čtenáři vůbec otvírají. Návrat z galerií do článku je trochu zdlouhavý (ale aspoň, že konečně funguje), je možné, že ubírá autorům karmu (čtenář se nebude zdržovat, raději klikne na další článek).

1 0
možnosti
Foto

Kazdy odkaz na konci clanku potencialne ubira karmu, protoze odvadi pozornost ctenaru. Nicmene dulezitejsi nez karma je to, aby clanek nejakym zpusobem potesil. Tedy pro me a urcite tez pro mnohe z nas:-)

2 0
možnosti

...a to je ten pokrok...pokrok...pokrok....

...už jsme zase vo krok...vo krok...dál

...kdyby lidi nevynašli židli....museli by sedět ve stoje...

...kdyby lidi nevynašli vidlí....píchali by prsty do hnoje....

...kdyby lidi nevynašli nevynašli vnadidlo...čím ženy muže vnadily....

...kdyby lidi nevynašli kadidlo....čím by kostelníci kadili

...kdyby lidi nevynašli bodlo...čím bych svého soka ubodal...

...kdyby lidi nevynašli papír...nikomu bych ruku nepodal

3 0
možnosti
Foto

to už je půl roku?...No zaujály a karma dvě, s tím se můžeme s velkou pravděpodobností už rozloučit, zústanou vyšumněny, i když oživení bylo slibováno...co se fotek týče, tak máš pravdu...a do celku bych přidal zoufale pomalou statistiku, ta neplyne ales káče po jakýchsi intervalech, takže je v reálném času neaktuální a stále si myslím, že i nekorektní.

1 0
možnosti

...mne osobně do ruda vytáčejí samosnubně se rozrolovávající  se záložky...které mnohdy působí značné obtíže....

7 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,86
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.