Diskuse

Bloudící

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Věčně nespokojení a neuznaní nešťastníci. Nechat je vyventilovat, na argumenty stejně neslyší.

2 0
možnosti
Foto

Občas je pošťouchnout ale neuškodí:-)

1 0
možnosti
Foto

Neřešit...každý má prostě nějaký styl projevu, ve virtualitě často pouze jako image :)

1 0
možnosti
Foto

Však taky za sebe neřeším. Ale pokud vůči Soně někdo překročí určitou hranici neslušnosti, tak musí počítat s mojí reakcí, byť třeba vůči svému virtuálnímu alter ego. Mám to tak prostě postavené:-)

1 0
možnosti
Foto

Já to beru tak, že pár lidem se můj článek líbil, většinu čtenářů ponechal netečnými a občas se holt najde někdo, komu můj text přijde tak pitomoučký, že se k němu prostě musí negativně vyjádřit. Tak proč bych mu to nedopřála ;-)

1 0
možnosti
Foto

Heleno, máš pravdu, když se někdo opře do mého článku, taky to beru s humorem. Ale tohle je reakce na páteční fotomatiné, kde se mi kdosi otřel o Soňu, tak to mě už v klidu nenechalo. Ale to je asi přirozené:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, díky, že jsi to napsal. R^ Tito lidé jsou svým způsobem chudáci. Nešťastní z jakýchkoliv důvodů. Jelikož si s tím neví rady, tato anonymita blogů jim vyhovuje, tak své trable ventilují zde.:-/

1 0
možnosti
Foto

Vidíš, Jitko, své starosti tady nějakým způsobem prezentuje víc lidí. U těchto by stačilo málo a hned by se na ně ostatní dívali úplně jinak:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, naprosto výstižné. Jaromír to napsal úplně přesně jen bych snad k tomu dodal že dikutovat lze, pokud je s kým. Ty útoky jsem viděl a nebyly k tématu, spíše snahou urazit a ponížit. S takovým  jedincem těžko se hledá diskuse. Nejde o to, že má či nemá jiný názor. Jde o formu diskuse. Ve spoelčnosti je sílící fenomén " tekutého hněvu" a pseudodemokracie, ve které mnozí nechápou, že hranice svobody začíná a končí na hranici svobody druhého a podstatou demokracie a svobody projevu je kultivovanost. Je bohužel skutečností, že mnozí hloupý svoje vlastní neúspěchy léčí házením špíny na druhé. A snad jen na závěr : On  ten Werich měl pravdu, že blba člověk nepředělá. A  tak je mnohdy lepší ignorace, ale je to těžké znám to sám.

3 0
možnosti
Foto

Pavle,máš úplnou pravdu a Werich samozřejmě také, že blbové se předělat nedají. Jenže u každého z nich platí, že to blbství má nějakou příčinu, kterou může být třeba dávná křivda v kombinaci s mizerným sebevědomím. Vím, že to možná vypadá jako boj s větrnými mlýny, ale je-li jedno promile naděje na změnu, tak spočívá právě v odkrytí a překonání té prapříčiny.:-)

2 0
možnosti
Foto

R^Mnozí bloudi různě bloudí a tak jim často uniká to, co duši i oku lahodí, krása, poezie i lyrika:-) Mnohá je i ,,všednodenní", asi však pro každýho není.;-)

3 0
možnosti
Foto

Ve virtuálním časoprostoru se to ještě zvládá dobře.;-)

4 0
možnosti
Foto

Ano, v realitě je to poněkud obtížnější:-)

2 0
možnosti
Foto

Je dobře, že jste tento článek o zbloudilých duší napsal:-)R^

5 0
možnosti
Foto

Děkuju, Olčo, sice si nedělám žádné iluze, ale kdyby to bylo k něčemu dobré aspoň pro jednoho takového člověka, byl bych rád.:-)

2 0
možnosti
Foto

no úkolem autora je v diskuzi diskutovat....neni to však jeho povinností:-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, autor by se měl umět hájit sám, ale na druhé straně proč mu nepomoct, když proti němu stojí troll:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,22
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.