Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

bude, i karma2 bude i zaujalo Vás....sem se dočetl:-)no právě mi klávesnici obsluhuje kočka, výsledek je přibližně stejný, jako bych to dělal sám. Jsou to chytří tvoři.:-)

2 0
možnosti
Foto

Jaromíre, nabídněte kočce, ať taky občas něco napíše, aby v tom naše Linda nebyla sama:-);-D

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji oběma pánům za šikovné kalkulačky. Mě osobně velmi mrzí, že bylo odstraněno html. Je to krok zpátky a nepohodlí práce na článcích. Html považuji za základní a nenáročný atribut, nevím, komu překážel. Obrázky-je sice hezké, že může být klikací, ale např. ten luxus, kdy přejedete kurzorem a obrázek se změní na jiný, to když chcete ukázat na paradox události, také nejde, opět změna k horšímu. Také již nemůžete vložit komentář, který po přejetí kurzurem je viditelný...

Slovenština mi nevadí, ale ptám se, to nemá iDNES dostatek svých odborníků návrhářů a programátorů, aby, když už něco nového, to nebylo staronové a převzaté z jiné země, byť i od našich nejbližších sousedů?

Dále zprávy-mám momentálně dvě došlé, alespoň je tam u ikonky obálky v závorce dvojka (2) upozornění. Po nakliknutí se objeví, že "žádný výsledek"...Atd. atd.

 Nesouhlasím s tím, že se máme smířit s tímto nedokonalým a značně zhoršeným prostředím administrativy. Osobně jsem poukazovala na to, že ani Slováci nebyli s najetím tohoto systému vůbec spokojeni. No nic, asi o tom napíši článek, ale co je nám to platné, když ti, co o tom rozhodli nás neberou vážně. Základem redakce by měl být odborný tým...Oba pánové zde mě mile překvapili :-)

1 0
možnosti
Foto

Toho html je opravdu škoda a dalších možností též. Jediné trochu rozumné vysvětlení by mohlo být otázka bezpečnosti, ale i to je silně diskutabilní, pokud by v tomto chtěli být důslední, museli by zakázat i vkládání externích odkazů.

Nevím, jestli mají v Idnes dost odborníků a kolik práce věnují blogům, ale asi moc ne, snad proto, že je to pro nás zadarmo. Ale i tak jde o amaterizmus. Leckde jinde by člověk za takto odvedenou práci bez milosti skončil.

Připomnělo mi to jeden ze základních Murphyho zákonů: "Každá změna je k horšímu";-(

1 0
možnosti
Foto

Jste si opravdu jistý, že to patří do téhle diskuse?

1 0
možnosti

Jejda, myslel jsem že příčinou toho jsou jen ty zatímní poruchy, to je ovšem pěkně blbý, že se počet hlasů nezobrazí. Za nejlepší hlas sice považuju diskusní příspěvek, ovšem na druhé straně, rozhodně nebylo špatné vědět to, že byť třeba jen deset lidí článek zaujal natolik, že se obtěžovali s karmou,

2 0
možnosti
Foto

Diskuse je kořením článků:-)

1 0
možnosti

Díky, sice nevím, kdy se zase dostanu k tomu něco napsat, ale sešit jsem si stáhl. Počet hlasů mě vždy zajímal.

1 0
možnosti
Foto

Podle mě ta nová verze tak katastrofální není a největší pokrok jsem zažil při práci z mobilu.

Ale možná to bude tím, že nefunguje mobilní verze m-blog...

0 0
možnosti
Foto

Uvidíme, každopádně si budeme muset zvyknout, ať se nám to bude líbit nebo ne:-)

0 0
možnosti
Foto

Snad nam casem karmu2 a pocet hlasu vrati ...

3 0
možnosti
Foto

Nevím. Slováci na toto prostředí přešli už asi před rokem, je velice podobné a hlasy nevrátili. Karmu2 nikdy neměli, jejich karma je skoro totéž, co zdejší karma2.

0 0
možnosti
ZS

R^Je to od Vás moc hezké, ale já když to stáhnu, tak je to jen ke čtení, nevíte proč? Karma 2 mě zajímá... děkuji!

1 0
možnosti
Foto

Možná to bude tím, jak jste to stáhla, tak tomu Váš počítač nedůvěřuje. Mělo by být ale možné povolit úpravy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.