Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vrtá mi v hlavě, proč na mě NetMonitor vyskakuje jenom při brouzdání po iDnes.

Koho takový zastaralý způsob zkoumání vůbec zajímá?

A ta škála otázek.... no nevím, nevím....

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že provozovatelé stránek podle výsledků volí reklamy, které na svoje stránky umisťují. Asi se jim to vyplatí, jinak by tenhle projekt už dávno zanikl. Setkal jsem se s tím i jinde, než na IDnes, například na Seznamu. Ale některé z těch otázek jsou vážně "divné."

0 0
možnosti

Proč tak složitě ?  Svého času se na netu obchodovalo s databází ze sčítání lidu a hacknout server státní správy není zas takový problém.

0 0
možnosti
Foto

Trefná poznámka pro všechny pochybovače o nebezpečí počítačové kriminality.

0 0
možnosti

Víte, bytoví zloději se většinou rekrutují z jiných společenských vrstev než lidé zpracovávající výsledky NetMonitoru...Myslím, že je daleko pravděpodobnější, že dnes zahynete na silnici než že si vás tenhle někdo vytipuje na vykradení - tak že bychom proto raději nesedali do auto, případně nevycházeli z domova?

0 0
možnosti
Foto

Ty primery jste docela trefila, nejde o to nejezdit autem, ale mit zapnute bezpecnoctni pasy. Bez nich je to jako brouzdat po internetu bez antiviroveho systemu. Tez nejde o to nevychazet ven, ale nemit v davu otevrenou kabelku s penezenkou navrchu. To je jako zadavat udaje o sobe do kdejakych internetovych dotazniku.

Takova rizikova chovani by vas v beznem zivote jiste ani nenapadla, jenze pocitacova kriminalita je pro spoustu lidi tak obtizne predstavitelna, ze si jeji nebezpeci proste nepripousteji.

0 0
možnosti

Myslím, že bude jednodušší vyhlídnout si pěkný barák a počkat až ho všichni ráno opustí, to je myslím logičtější než hackovat netmonitor.

0 3
možnosti
Foto

Různé "nešťastné" kombinace osobních údajů lze bohužel zneužít i jinak, než jednorázovým vykradením domu.

1 0
možnosti

obě adresy (*.netmonitor.* i *.gemius.*) a nejen je mám radši zakázaný jak na firewallu, tak v adblocku...

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS