Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak často to doma děláte?

Nikoli, název není zavádějící, aby přilákal co nejvíc zvědavých čtenářů. Tím zájmenem myslím skutečně onu činnost, která vás napadla jako první, tedy sex. Možná jen slovo „doma“ bych měl rozšířit na více možností.

Sexovat se dá totiž leckde, prakticky kdekoli. Například v hotelu, v bažině plné komárů, v autě za jízdy, v páternosteru během průjezdu sklepem či půdou, v šéfově kanceláři, v lese vedle stáda divočáků, o kterých nemáte ani tušení, za stodolou, v hospodě na WC, kam se na vás někdo neodbytně dobývá, a tak dál. Pokud jste exoti, klidně byste to mohli zvládnout třeba i ve vzduchu během tandemového seskoku padákem. Tak schválně, písněte do diskuse na jakém nejkurióznějším místě jste to dělali vy.

Pamatuju, jak jednou v dávných dobách za mnou přijela moje manželka do Budějovic, když jsem byl na vojně. Vycházku jsem sice měl, ale nebylo kam jít, tak jsme skončili v činžáku, který byl těsně před demolicí. Bylo to vskutku zvláštní místo s nezapomenutelně ponurou atmosférou, prostě k těmto účelům jako stvořené. A měli jsme kliku, protože celý ten barák pyrotechnici odstřelili hned následující den. Ale to je strašně dávno, dneska už jsme usedlí a omezujeme se na daleko nudnější místa. 

Tohle mi připomnělo jeden letitý vtip z předrevolučních dob. Jede pán trabantem z Tábora do Prahy a u Benešova zastaví stopařce. Takto mladé dívce s výstavní figurou, kterážto se ho optá, jestli náhodou nejede do Kolína. Pro pána by to byla dost velká zajížďka, ale když mu dívka nabídne, že se s ním cestou vyspí, pokud ji odveze až tam, tak pán souhlasí. Jedou lesem, pán zastaví u cesty, dívka vyběhne na palouček, tam se nachystá a čeká. A čeká. A čeká, ale pán nikde. Vrátí se tedy k autu a praví: „Proboha člověče, kde vězíte? Už jsme to mohli mít za sebou, vždyť jsem vám říkala, že strašně pospíchám.“

Pán napresovaný za volantem horlivě listuje příručkou ke svému vozidlu a odpoví: „No, takový blbosti jako jak udělat generálku motoru tady jsou, ale nemůžu najít návod, jak se mám vysoukat z trabanta, když se mi postavil.“

Stupidní a infantilní, že? Nu, jestli vám to taky tak připadá, tak honem přestaňte číst a vraťte se k politickým článkům, protože tenhle bude stupidní a infantilní až do konce.

Jestli jste pořád tady, tak se konečně vraťme k otázce z nadpisu. Jak často to tedy děláte? Mně osobně to nejlepší připadá tak třikrát. Zdá se vám to moc? Nebo málo? Záleží na tom, co si pod tím třikrát představíte, jestli za den, za týden, za měsíc nebo třeba za rok. Někomu to třikrát denně nestačí, pro jiného je třikrát za rok až příliš a zvládne to s bídou tak akorát o Velikonocích a o Vánocích.

Tohle mi zase připomnělo jeden vtip, byl o užívání léků, ale já si ho trochu upravím pro naše účely. Potkají se dva dědové sklerotici v parku na lavičce a jeden se ptá druhého: „Fanouši, já už si ani nepamatuju, kdy jsem naposled šukal, vy to s Mařkou ještě děláte?“

Fanouš se zamyslí a odpoví: „Jó, Vašku, děláme. Tak třikrát.“

„Jak třikrát?“ Vyzvídá dál Vašek.

„Nó,“ dumá dlouze Fanouš, „ráno... pak ve středu... jo, a taky na podzim.“

Trojka je dobrá, vždyť se jí tak říká i na vysvědčení. Průšvih ovšem nastává ve chvíli, když jeden z partnerů si pod tím představuje třikrát denně a druhý třikrát za rok. Kdysi dávno si mi stěžovala jedna známá, že když se vdávala, představovala si to třikrát za den, ale teď k tomu ukecá manžela s bídou třikrát za kvartál. On byl naopak věčně ustaraný a dumal, jak to večer doma dopadne.

„Myslíš, Jirko, jestli ti Lenka dá?“ Zeptal jsem se ho naivně.

Načež on mě vyvedl z omylu: „Ale kdepak, Honzo, jestli to s ní budu muset dělat.“

Každopádně to manželství nedopadlo dobře. Lenku přestalo bavit věčně škemrání o sex, Jirkovi utekla, vzala si Karla, který lépe vyhovoval jejím milostným potřebám a dneska je několikanásobnou šťastnou babičkou. Zato Jirka se dal po rozvodu na vědeckou dráhu, stal se z něj šedovlasý věhlasný profesor, zabývá se svou milovanou astronomií a od nenasytných ženských má pokoj. Vůbec se Lence nedivím, protože škemrání k sexu prostě nepatří, ne nadarmo se říká, že ten či ta je sexuální loudil a s takovým teda v žádném případě.

Dneska je moderní slovo plus. Máme tu třeba spoustu vlezlých nabídek na kosmetické přípravky pro ženy 50+, které jejich pleť zaručeně omladí nejmíň o dvacet let. Přitom daleko spolehlivějším omlazovacím prostředkem je milý a upřímný úsměv, ať už jej vykouzlí ona sama nebo se na ni usměje někdo jiný. Nebo seznamovacích inzerátů, ve kterých pánové 60+ hledají dívky o třicet let mladší. By mě fakt zajímalo, co by s nimi dělali v posteli, tedy pokud by se jim vůbec podařilo je ulovit. I když moderní medicína dneska dokáže leccos a prachy mazaly věkové rozdíly odevždy.

Nicméně k tomu plus, věřte, že ještě lepší než dělat to třikrát je třikrát+. Tak nějak náhodou a neplánovaně navíc, když to jaksi přijde samo, třeba i s hudbou a při svíčkách, to je pak romantíko jak vystřižené, no ne?

Na závěr bych se ještě chtěl vrátit k tomu věku a zmínit se o dělení mužů a žen. Jako kluci puberťáci jsme to brali jednoduše a tvrdili, že muži se dělí na může a nemůže, zatímco dámy na dá mi a nedá mi. Jenomže čas ukázal, že tohle dělení nestačí a ve skutečnosti je to mnohem složitější. Představte si velký symfonický orchestr, hrající překrásné dílo od některého ze skladatelských velikánů a k tomu si přidejte sólistu virtuóza, jak se během stárnutí přesouvá od jednoho hudebního nástroje ke druhému.

V mládí je flétnistou, prostě se chopí svého nástroje a hraje. Později se přesune k houslím, pět minut ladí a hodinu hraje. S postupujícím věkem vymění housle za basu, hodinu ladí a už jen pět minut hraje. Když zestárne ještě víc, chopí se činel, celý koncert závistivě sleduje, jak ostatní hrajou, a teprve až na samotný závěr udělá krátké bum, bum. Nu a po činelistovi následuje v ještě vyšším věku poslední post v orchestru, jímž je dirigentský pultík. Kmet, který za ním stojí, se už nepokouší o žádné ladění, natož o hraní, jen mává rukama a všechny komanduje.

Inu pánové, tomu se říká andropauza, na každého z nás to jednou čeká, ale nevěsme hlavu, naše zralé partnerky jsou moudré a šikovné, a dobře vědí, že která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží. Je jen a jen na nás, jestli jim tu šikovnost budeme umět oplatit, však jsme na to dobře vybavení a nástrojů lásky máme hned dvanáct. Deset prstů, jedenáctý jazyk a ten dvanáctý... ten dvanáctý, hernajs nějak si najednou nedokážu vzpomenout, který je ten dvanáctý nástroj, nemůžete mi poradit?

Tak tedy pravidelně třikrát, však vám jedenáct z deseti kardiologů potvrdí pravdivost úsloví: „pravidelnou souloží život se ti prodlouží.“ Ta je totiž nejlepším tréningem pro srdce a pro celý oběhový systém. Dovedete si vůbec představit, co udělá s vaším krevním tlakem jeden pořádný orgáč, při kterém se vám samy od sebe protočí palce u nohou? Napřed ho pošle do závratných výšin a pak hned nechá klesnout prakticky pod zem, takže je zdravější a hlavně příjemnější než uběhnout bůhvíkolik nudných kilometrů.

No jo, jenomže co teď? Fanouš říkal, že ráno ve středu a na podzim. To je hloupé, ráno už je dávno pryč, středa bude až zítra a do podzimu zbývá ještě víc než týden, takže z toho nic nebude. Ledaže byste si teďka se svou neodolatelně krásnou dámou, respektive se svým úžasným gentlemanem udělali to neplánované plus navíc. Co myslíte, dali byste si říct?

Autor: Jan Pražák | úterý 13.9.2022 14:34 | karma článku: 27,10 | přečteno: 1151x
  • Další články autora

Jan Pražák

Heleno, hledej!

„Tak copak si dáte?“ Zeptal se nás prošedivělý číšník, když jsme se sobotního podvečera usadili se Soňou k restauračnímu stolu za účelem doplnění sil po odpoledním courání nezvykle chladnými ulicemi města.

24.4.2024 v 14:34 | Karma: 30,26 | Přečteno: 742x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Věř svým očím

„Promiň, Marku, já s tebou na to kafe fakt nemůžu jít. Musím do zítřka opravit písemky za celou třídu, ještě jsem s tím ani nezačala a už tak u toho budu sedět do noci. Tak se na mě nezlob, prosím.“

21.4.2024 v 7:07 | Karma: 27,61 | Přečteno: 812x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Obchodník musí umožnit platbu v korunách a do určité výše i v hotovosti

„Honzo, líbilo by se ti, kdybychom místo korunami platili eury a navíc jenom bezhotovostně?“ Položila mi Maruška nečekanou otázku, jakmile jsme si lokli kávy a dali první sousto větrníku v naší oblíbené cukrárně.

18.4.2024 v 14:23 | Karma: 27,81 | Přečteno: 1005x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Zpověď dominantního muže

Nalézt si v dnešní době ženu, která by se mi ve všem podřizovala, nebylo jednoduché. Zkoušel jsem to asi se třemi, ale pokaždé to skončilo krachem, jakmile poznaly, že nemůže být po jejich, tak mě dříve či později opustily.

15.4.2024 v 14:31 | Karma: 23,96 | Přečteno: 951x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Příběh bisexuální ženy

„Jakube, šel bys se mnou na rande?“ Zvedl jsem oči od monitoru, poodjel se židlí kousek dozadu a překvapeně se podíval na Markétu. Od své kolegyně bych čekal prakticky cokoli, ale takovou otázku rozhodně ne.

12.4.2024 v 15:15 | Karma: 25,46 | Přečteno: 956x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,27
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.