Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

O blůzkách, podprsenkách a milostném kočkování

Náctiletý Johan chvějící se rukou pomaličku rozepínal knoflíky Ivaniny blůzky. Z repráků se linula písnička od Rolling Stones a on se s každým dalším knoflíkem víc a víc obával jejího ostýchavého odmítnutí.  

Bylo to strašně dávno, Johanovi rodiče tehdy odjeli na víkend a v jejich bytě nebyl krom těch dvou mladých nikdo jiný. Vlastně byl. Na křesle pod jedním z repráků podřimovala Johanova mourovatá Madla. Lebedila si v paprscích jarního sluce, které rozehrály symfonii barev v jejím kočičím kožíšku.

„Dneska ho musím pustit o kus dál,“ pomyslela si Ivana. Bylo jí ještě míň náct než Johanovi, trochu se bála, víc byla zvědavá na dotyky klučičích dlaní na svých panenských ňadrech. Kočky neměla ráda, pohled na spící stvoření na křesle jí trochu znervózňoval.

Poslední knoflík byl rozepnutý, blůzka letěla na zem a Johan pevně sevřel Ivanu do náručí. Dlouhými polibky se snažil maskovat svou nervozitu a nešikovnost při zápolení s háčky podprsenky na jejích zádech.

Mourovatá Madla se vzbudila, líně se protáhla a zrak jejích žlutých kočičích očí utkvěl na rukávu Ivaniny blůzky. Možná se na něm zatřepetal zbloudilý motýl, snad to byla jen hra světel a stínů, kočka se prudce vymrštila a po dvou skocích byl rukáv její.

Nic naplat, že jeden háček podprsenky byl už rozepnutý, nic naplat, že Johanova touha byla ještě žhavější než před tím, kouzlo okamžiku bylo rázem pryč. Ivana se od něj prudce odtáhla a zasyčela na kočku: „Co děláš, potvoro, vždyť mi to roztrháš, víš, kolik to stálo?“ Johan vzal Madlu do náručí, jemně ji vystrčil ze dveří, ale pokračování milostné hry se už nedočkal. Ivana si spěšně oblékla blůzku a zbytek jejich rande se omezil na poslech Rolling Stones, Deep Purple a podobných skvostů, které byly tehdy k mání jen pod rukou.

***

Přespříští sobotu Johanovi rodiče opět odjeli a on se těšil na další setkání s Ivanou. Madlu pro jistotu pořádně nakrmil. Když jeho milá dorazila, vzal podřimující kočku z křesla pod reproduktorem, uložil ji v obýváku na gauč a tiše zavřel dveře svého pokojíku.

Ivanu trochu mrzelo, že svého kluka minule zklamala, a tak byla rozhodnutá, že mu tentokrát doloví ještě mnohem, mnohem víc. „Johane, pusť Angie,“ špitla, když už byli oba do půl těla nazí. „Johane, vrať mi Angie ještě jednou,“ usmála se tajuplně, než začal jemně hladit její klín, zahalený jen v hebkých kalhotkách. „Johane, ještě Angie. Pro mě, prosím,“ řekla téměř neslyšně, přála si, aby ty krásné tóny doprovázely její první milování.

„Bum,“ klika dveří se maličko pohnula pod tíhou pružného kočičího těla. „Prásk,“ Madla si svůj druhý skok líp vypočítala a dveře povolily. Číča uviděla, jak se v rohu nad kanapem ospale třepotá noční můra, probuzená tóny Angie od Rolling Stones. Proběhla okolo Johanovy ruky, obsluhující kazeťák, mohutně se odrazila, aby přeskočila nahou Ivanu i s jejím rozechvělým očekáváním a jediným mávnutím tlapky ulovila ten drobný hmyz.

„Johane, já ti tu tvou kočku snad jednou vezmu za ocas a vyhodím z okna.“ Ivana byla napůl vylekaná, trochu zklamaná, ale ze všeho nejvíc naštvaná, a tak si nedokázala uvědomit sílu svých prudkých slov. Pro Johana byla ta obyčejná a kdysi na ulici nalezená kočka vším. A proto nebylo zbytí, jeho vztah s Ivanou skončil těsně před tím, než vlastně doopravdy začal. Nedovedl si po svém boku představit ženu, jíž je láska ke kočkám cizí.

***

Čas běžel a nedlouho po tom, co Johanovi přestalo být náct, potkal Sofii. Vše se opakovalo, postupné, sbližování, knoflíky blůzky, háčky podprsenky, hudba těch starých skupin a tak dál a tak dál. A hlavně Madla, která při milostných hrách těch dvou v paprscích slunce podřimovala pod reprákem, honila hmyz a občas se poprala s nějakým kusem oblečení.

Ale to už je strašně moc dávno. Když se dnes některá z následnic Madly omylem nachomýtne k intimní chvilce Johana se Sofií, uslyší jen veselý smích. A větu: „Tak co ty, zlobivko mrňavá, ne abys chtěla až sem k nám, jako to kdysi párkrát udělala Madla.“

PS: Jména dvounohých aktérů tohoto příběhu jsou jenom maličko pozměněná, jméno kočky je pravé. A obrázek taky, jediný, který se mi po tolika létech podařilo najít.

 

Autor: Jan Pražák | čtvrtek 26.10.2017 20:25 | karma článku: 22,37 | přečteno: 850x
  • Další články autora

Jan Pražák

Heleno, hledej!

„Tak copak si dáte?“ Zeptal se nás prošedivělý číšník, když jsme se sobotního podvečera usadili se Soňou k restauračnímu stolu za účelem doplnění sil po odpoledním courání nezvykle chladnými ulicemi města.

24.4.2024 v 14:34 | Karma: 28,98 | Přečteno: 662x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Věř svým očím

„Promiň, Marku, já s tebou na to kafe fakt nemůžu jít. Musím do zítřka opravit písemky za celou třídu, ještě jsem s tím ani nezačala a už tak u toho budu sedět do noci. Tak se na mě nezlob, prosím.“

21.4.2024 v 7:07 | Karma: 27,49 | Přečteno: 794x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Obchodník musí umožnit platbu v korunách a do určité výše i v hotovosti

„Honzo, líbilo by se ti, kdybychom místo korunami platili eury a navíc jenom bezhotovostně?“ Položila mi Maruška nečekanou otázku, jakmile jsme si lokli kávy a dali první sousto větrníku v naší oblíbené cukrárně.

18.4.2024 v 14:23 | Karma: 27,59 | Přečteno: 999x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Zpověď dominantního muže

Nalézt si v dnešní době ženu, která by se mi ve všem podřizovala, nebylo jednoduché. Zkoušel jsem to asi se třemi, ale pokaždé to skončilo krachem, jakmile poznaly, že nemůže být po jejich, tak mě dříve či později opustily.

15.4.2024 v 14:31 | Karma: 23,95 | Přečteno: 945x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Příběh bisexuální ženy

„Jakube, šel bys se mnou na rande?“ Zvedl jsem oči od monitoru, poodjel se židlí kousek dozadu a překvapeně se podíval na Markétu. Od své kolegyně bych čekal prakticky cokoli, ale takovou otázku rozhodně ne.

12.4.2024 v 15:15 | Karma: 25,46 | Přečteno: 954x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.